Something to read

19/01/2013Menipäs viikko nopeasti — nyt on taas lauantai! Töissä on aika vaativa projekti tällä hetkellä menossa, joten iltaisin kotona on tehnyt mieli vain rentoutua ja ottaa iisisti. Tietokoneella olen ollut iltaisin aivan minimaalisen vähän, lähinnä olen tehnyt kotijuttuja ja lueskellut kirjoja.

Sain viime viikonloppuna valmiiksi Ylpeyden ja ennakkoluulon, ja nyt onkin vuorossa vähän hömpempää lukemista... Huomasin I heart -sarjasta ilmestyneen uuden kirjan, I heart London, ja pistinkin sen samantein tilaukseen. Sarjan aiemmat kirjat löytyvätkin jo kaikki hyllystä, ja tämä hömppä sattui saapumaan kotiin juuri ennen Lontoon reissua ;) Samasta paketista putkahti myös Lauren Conradin Beauty ja aiemmin kesällä ostin jo Sophie Kinsellan uusimman, jonka kimppuun en ole vielä ehtinyt.

Nyt kuitenkin kamat kassiin ja odottelemaan kyydin saapumista — illaksi suuntaan vielä Lahteen. Ihanaa lauantai-päivän jatkoa kaikille!


// It's quite hectic at the office, so at home I've just tried to chill out and relax.

2 comments:

  1. Vitsit, mulla ois tuo I Heart New York vieläkin puoliksi luettuna hyllyssä!! Mutta kauniitahan nuo kirjat ovat ihan vain esilläkin pidettäväksi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, aina ei vain ehdi! ;) Mutta se oli hyvä, eli suosittelen lukemaan loppuun asti! :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved