Checked shirt & sunshine

22/01/2013

Olen lähiaikoina myllännyt läpi vaatekaappejani ja heittänyt paljon tavaraa sekä kirppiskassiin että Huuto.netiin. Samalla tein löytöjä omista vaatevaratoistani, ja tämä ruutupaita oli niistä yksi! Muutamia vuosia sitten hamstrasin kaappeihini ruutupaitoja, mutta suurimmasta osasta niistä olen jo lupunut. Tästä en kuitenkaan ole raaskinut, ja hyvä niin! :)

Ruutupaita siis päälle, aurinkolasit nenälle ja suunnaksi otin ystävieni läksiäiset. Olipa ihana ajella kohti Lahtea auringonpaisteessa, hullunkurinen kestohymy naamalla! Nyt ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

8 comments:

 1. Voi miten kauniisti sun hiukset menee ! Ja tosi hyvin sopii noi aurinkolasit :)
  Ja jotenki näistä kuvista tuli kesäinen fiilis! Ihanaa :)

  -Maria

  Http://dejiss.blogspot.com

  Ps. Saattoi tulla melkein sama kommentti 2 kertaa kun kone hävitti edellisen jonnekkin painettuani julkaise nappulaa... Hmm :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi kiitos Maria! Valitettavasti eivät hiukset eivät olleet enää ihan yhtä tuuheat tuossa iltasella, lähinnä muistuttivat moppia :D

   Aurinko ja aurinkolasit (ja niiden aiheuttama virne) ovat kyllä paras asuste! :)

   Hih, ei ainakaan vielä näkynyt toista kommenttia, ehkä se sieltä joskus hyökkäilee vielä ;)

   Delete
 2. Aivan ihana ruutupaita, tykkään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Reetta! :) Itsekin olen kovinkovin tyytyväinen, etten ole myynyt tuota eteenpäin! :)

   Delete
 3. sulla on hiukset niin kivasti näissä kuvissa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Milla! :) Kerrankin sattuivat asettumaan inhimillisesti, hyvä että tuli ikuistettua kameraan se hetki ;)

   Delete
 4. Heipä hei, en ole lukenut blogiasi alusta alkaen ja nyt muutaman kuukauden jälkeen olen miettinyt mikä olet ammatiltasi? Ilmeisesti et enää opiskele vaan olet täysipäiväisesti töissä (jos nyt olen yhtään oikein rivien välistä lukenut) tai jos opiskelet niin mitä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! En halua tarkkaa ammattiani/työnkuvaani täällä blogissa kertoa, ymmärrät varmaan :) Sen voin kuitenkin kertoa, että valmistuin HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulusta viime vuoden maaliskuussa, ja opinnäytetyöni kirjoitin markkinoinnista. Työskentelen koulutustani vastaavassa työssä :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved