First weekend of February

03/02/2013Tämä viikonloppu on kulunut varsin mukavissa merkeissä: eilen vietimme pieniä juhlia lukioaikaisen tyttöporukkamme kanssa notkuvien lautasten äärellä, jotka olivat täynnä erilaisia itsetehtyjä susheja! Siinä ilta sitten vaihdettiin kuulumisia (joidenkin kanssa edellisestä tapaamisesta oli kulunut jo vuosia), naurettiin vanhoille "hyville" ajoille ja napsittiin sushia suuhun niin, että hameen vyötäröä loppuillasta jo hieman kiristi! ;) Iltaa jatkettiin vielä hetki paikallisessa ja olipa kyllä hauska ilta!

Tänään suuntasimme vielä E:n kanssa Fazerin brunssille, eikä sieltäkään vähin syömisin päästy... Hieman normaalimpia lyhyempien yöunien vuoksi päätin ottaa sen verran mukavasti, ja kietoutua tuohon Zaran tekoturkisliiviin, joka on niin pehmeä ja lämpöinen, että sen syleilyyn voisi nukahtaa ;) Sen kaverina aika lailla tämän talven vakiokalustoa: musta villakangastakki, Mulberryn huivi ja mustat nahkahanskat.

Nyt käperrytään Midin kanssa loppuillaksi sohvannurkkaan katselemaan vähän telkkasarjoja. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu! :)


// What a fun weekend this has been! Yesterday I met my old friends from high school, had a sushi overload and a blast with my friends! Today we went with my dearest E to have a brunch at Karl Fazer Cafe Helsinki, and ate a little bit too much again...

6 comments:

 1. Onpa suloinen tuo liivi! :) Olen sovittanut vaikka kuinka monta karvaliiviä, mutta mikään ei ole ollut vielä "tarpeeksi kiva". Ehkä luovutan pian...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin etsiskelin tuollaista "juuri oikeaa" aika kauan, kunnes sattui Zarassa alennusmyynneissä vastaan :) Toivottavasti löytyy sullekin karvapehmeys, ei kannata luovuttaa vielä ;)

   Delete
 2. onko sulla Facebook?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Blogini ei ole Facebookissa - itse siellä kyllä olen, mutta profiilini on tarkoitettu vain lähimmille ystävilleni :)

   Delete
 3. kiva tekoturkisliivi c: sopii tuohon asuun tosi hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marianna! (: Tuo oli kyllä aikamoinen alelöytö!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved