Happy Valentine's Day

14/02/2013
Ihanaa ystävänpäivää kaikille! ♥ Toivottavasti teillä on ollut oikein mukava päivä tänään! Itse käperryn kohta karvaisen poikaystäväni eli Midin kanssa sohvannurkkaan Lontoosta itselleni tuliaisiksi tuomieni Laduréen macaronsien kanssa katselemaan jotain telkkahömppää. Illan jatkoja!


// Happy Valentine's Day to everyone! ♥ Hope you're having a nice day! Im about to take it easy with the Ladurée macarons I bought from London with my furry boyfriend aka Midi. See you later!

9 comments:

 1. Pastellinsävyinen herkkuystävänpäivä kuulostaa ihanan makoisalta :3 Hyvää ystävänpäivää!

  http://saaratikka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Noi macaronit on kyllä söpön näköisiä, mutta liian imeliä mun makuun. Tuli samaisia maisteltua Ladureen pikku kahvilassa Lontoossa! :)

  Ihanaa ystävänpäivää! :)

  Personal Shopper

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, ei täälläkään pystytä syömään koko rasiaa, sen verran makoisia ovat! Kuusi piti ostaa, että sain taas yhden söpön rasian ;) Jääpähän myös huomiselle herkkuja!

   Delete
 3. Ihanaa Ystävänpäivää! Macaronsit on ehkä enemmän kuin sopivat tähän päivään :) Sun Valentine on kans kyl ehkä paras ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovat aika ällösöpöt kyllä, eli hyvin sopivat! ;) Mun Valentine ei ole tästä ehkä ihan yhtä innoissaan, pehmoeläinten retuuttaminen on vissiin kivempaa kuin cuddeling sohvan nurkassa... :D

   Delete
 4. Onpas herkulliset sävyt noissa :) Kauniita kuvia!

  ReplyDelete
 5. Hyvää Ystävänpäivää!<3

  ReplyDelete
 6. Kylläpä näyttävät herkullisilta! Itse en ole macaronseja koskaan maistanut. Pitäisi ehkä. =)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved