Next: London

08/02/2013


id_nosto

Puuh, vihdoin on laukku pakattu ja kaikki valmista pitkään viikonloppuun Lontoossa! Mukaan matkalle valikoitui tällä kertaa kappalemäärissä aika vähän vaatetta, mutta ne ovatkin sitten sitä helpommin yhdisteltäviä keskenään. Aika sini- ja mustapanoitteista näyttää olevan, hieman valkoista, harmaata ja ruskeaa eksyi kuitenkin laukkuun myös mukaan. Kompakti vaatepakkaus koostui tällä kertaa muun muassa French Connectionin t-paidasta, COSin raitapaidasta, Massimo Duttin silkkipaidasta, H&M:n kauluspaidasta ja bleiseristä, Gantin cashmereneuleesta, Zaran farkuista, Mangon hameesta sekä Converseista, saappaista, parka- ja villakangastakeista. Laukkupuolelta mukaan tulevat Speedy, pieni musta clutch sekä iPadin kotelo.

Mutta nyt äkkiä nukkumaan, sillä huomisaamulle on taksi tilattu kello 5:15! Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja palaillaan linjoille ensi viikolla Lontoon tunnelmilla! :)


// Phew, bags are finally packed and next I'm off to London! Taxi will pick me up at 5:15 AM so now I must get some sleep...! Have a super nice weekend everyone! :)

3 comments:

 1. Oi, Lontoo! Mäkin haluan sinne. Taas. Olinhan siellä tosiaan viime vuonna kaksi kertaa reissussa yhteensä kymmenen päivän ajan... mut se on niin ihana paikka!

  ReplyDelete
 2. Sun tyyli : ♥ !

  Aivan ihana! :) Oot lisäks ihan superkaunis ja kirjoitat todella kivaa blogia! :)
  Jään kyllä seurailemaan!

  Kurkkaisithan myös (:

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi kiitos Henna! :> Täällähän menee ihan sanattomaksi tuommoisista kehuista! Tervetuloa kuitenkin seuraamaan :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved