Travel plans

17/12/2012

Vielä olisi tätä vuotta 2012 muutama viikko jäljellä, mutta täällä jo kovaa vauhtia intoillaan ensi vuodesta ja sen (toivottavasti) tuomista reissuista! Tässä hieman alustavia suunnitelmia siitä, minne ensi vuoden puolella olisi tarkoitus suunnata!


LONTOOSEEN ollaan puhuttu alkuvuonna lähtemisestä äidin kanssa (ja siskon, saatko lomaa? ;)). Itse kävin Lontoossa ensimmäistä kertaa tämän vuoden tammikuussa ja rakastuin paikkaan ihan täysin! Mamman edellinen visiitti kaupunkiin taisi olla parikymmentä vuotta sitten... Kuulisin mielläni teidän vinkkejä hyvistä ja laatuunsa nähden edullisista hotelleista keskustan alueella! Viime kerralla yövyimme ihan mahtavassa paikassa (Apex City of London), mutta päätähuimaavat hinnat taitavat tällä kertaa ohjata meidän jonnekin muualle yöpymään.BERLIINISSÄ en ole käynyt koskaan, mikä onkin aikamoinen suoritus tällaiselta kaltaiseltani Saksan matkaajalta! Etelä-Saksan pikkuriikkiset kylät ovat tuttuja, mutta pääkaupunki on päässyt jäämään aina välistä... Berliini kuitenkin kiinnostaisi pienenä kevät-retkenä ystävän kanssa, ja sieltä kuulisin mieluusti myös hotellivinkkejänne!TOSCANASTA olemmekin itseasiassa kaveriporukalla vuokranneet talon loppukesäksi, eli tämä ei ole enää suunnitteilla vaan täyttä totta ;) Mikä olisikaan parempi tapa sanoa hei hei kesälle, kuin viikko Italian auringon alla? Yövymme Firenzen lähettyvillä, ja siellä suunnalta käyneiltä ottaisimme koko porukka mielellämme vastaan erilaisia must see/do -vinkkejä!

Joko siellä odotellaan ensi vuoden reissuja? Mihin olisi tarkoitus suunnata? :) Tämän tytön on nyt aika palailla maanpinnalle uima-allashaaveista ja lähteä tuonne tuiskuun taapertamaan hauvan kanssa...


// Some tentative travel plans for next year: London, Berlin, Tuscany.. Can you recommend any good hotels (in London/Berlin) or must see/do things (near Florence)?

Picture sources: see my Pinterest

10 comments:

 1. Oi miten ihania suunnitelmia! Itse olisin onnellinen jos edes yhden lomamatkan saisin toteutettua :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti pääset sinäkin reissuun! :)) Kolme matkaa vuodessa kuulostaa omaan korvaani vielä aika vähältä (:D), kun isän työskennellessä/asuessa Saksassa matkoja kertyi viisi vuodessa! Nyt omasta pussista ei kyllä niin paljon varaa matkustaa... :/

   Delete
 2. Ahhh, Toscana kuulostaa niiin täydelliseltä!:) Sinne olisi kiva lähteä juurikin isolla porukalla jaa vuokrata yhdessä joku talo.. Kivaa kuulla sitten sun matkajuttuja sieltä!:>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mekin kaaaauan puhuttiin, kuinka siisitä oilisi lähteä porukalla reissuun! No nyt mennään ja kaikki ovat ihan super innoissaan! ;) Varmaan vähän eri meno kuin Provencessa porukoiden kanssa, heh... Ja yllättävän edullinen talo loppuen lopulta, kun jakoi vuokrat kahdeksalle! Eli suosittelen ;)

   Delete
 3. Me yövyttiin miehen kanssa toukokuussa Kensingtonissa sijaitsevassa Hotel Montanassa. Plussaa ainakin siitä, että hotelli on ihan Piccadilly-linjan varrella, joten Heathrowlta saavuttaessa ei tarvitse vaihdella metroja, lisäksi Harrodsille ja Knightsbridgeen oli lyhyt kävelymatka. Ainoa miinus tuli siitä, että veden paine suihkussa oli melko onneton, mutta se taitaa olla Lontoossa enemmän poikkeus kuin sääntö. Booking.comista löytyy kyllä satoja hotelleja, toivottavasti tekin löydätte omanne. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näyttipäs kivalta tuo Montana, kiitos vinkistä! Otetaan nimi ylös :) Olen Booking.comia ahkeraan seuraillut, mutta mitään mahtavaa tarjousta (tosin kuin viimeksi, kun saatiin tuo Apex -70%, eli £180/5 yötä!) vielä tullut vastaan. Toivottavasti tulee, niin jää enemmän shoppailurahaa ;)

   Delete
 4. Mun blogissa ois sulle tunnustus: http://cristiinam.blogspot.fi/2012/12/tunnustus-i-love-your-blog.html?m=1

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos, täytyykin käydä kurkkaamassa! :)

   Delete
 5. Asuin itse viime vuonna kuukauden verran Sienassa, joka sijaitsee myös Toscanan auringon alla. Suosittelen Sienan lisäki ehdottomasti vierailemaan Firenzessä, ja jos haluatte rannalle, oma suosikkini on Spiaggia Cala Violina Castiglione. Toscanassa on myös ihana pieni kylä San Gimignano, johon kannattaa tehdä päiväreissu jos vain pystyy, ja myös San Gusme oli mielestäni todella ihana pienen pieni kylä,jossa söimme taivaallisen hyvin. Kivaa reissua, blogissani on ainakin Firenze vinkkejä tammikuulta, ja mielelläni kerron lisääkin jos haluat ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kaikista vinkeistä! Täytyy käydä kurkkaamassa myös juttusi Firenzestä, pommittelen sitten kysymyksillä jos meillä sellaisia tulee! :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved