Midi's weekend greetings

09/12/2012






Wuf! Midi halusi tulla kertomaan teille vähän viikonlopun kuulumisia, kun herra Karvapallo ei ole pitkään aikaa päässyt valokeilaan täällä blogin puolella ;) Herran (ja omistajan) piiiitkään viikonloppuun on siis kuulunut paljon nukkumista, syömistä ja leikkimistä! Täällä on siis otettu erittäin chillisti ja nyt on akut ladattu tulevaa viikkoa varten :) Toivottavasti teillä muillakin oli yhtä coolin näköinen viikonloppu kuin Midillä ;)


// Midi's weekend greetings: lots of sleeping, eating and playing! Chilling all the weekend, that is ;)

14 comments:

  1. ihana hauva, niin suloinen! :)

    ReplyDelete
  2. Voi että, miten suloinen tapaus!!:))

    ReplyDelete
  3. Ihana pieni (: Täälläkin on vain rentoiltu koko viikonloppu!

    ReplyDelete
  4. Midi kiittää kaikkia kommentoijia rinta pörheänä! ^__^ Ja sitten taas päikkäreille...

    ReplyDelete
  5. Koirapostaukset on aina tervetulleita! :) ihana oma peti on toisella, voi.. Oletko ostanut Midille joululahjoja? Lukisin muuten mielelläni postauksen kaikista hänen varusteista ym. mitä olet hankkinut. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En ole vielä ostellut lahjoja, mutta eiköhän sieltä paketista kääriydy herkkuja tai uusi lelu :) Voin jo kuvitella, kun Midi silmät kiiluen repii pakettia auki (paperien repiminen on lempipuuhaa)... Voisinkin tuollaista postausta miettiä, kiitos vinkistä! :)

      Delete
  6. Voi, mikä kertakaikkinen suloisuus! Tämä ei suinkaan auta vähentämään chihuahua-kuumettani... Mutta päästä toki herra Karvapallo useamminkin keimailemaan valokeilassa blogissasi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi että, chihu-kuume on vakava kuume se! Toivottavasti helpottuu lähitulevaisuudessa ;) Ja Midi kyllä varmasti pääsee säännöllisin väliajoin valokeilaan, se on kyllä sellainen linssilude... :D

      Delete
  7. Voi että miten voi olla joku noin söppänä!!! :3
    *Stella ( http://stelliinou.blogspot.fi/ )

    ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved