Christmas gifts wrapped

20/12/2012


Kuten monissa muissakin blogeissa, täälläkin on kovaa vauhtia paketoitu joulun paketteja ja vihdoin kaikki lahjat ovat kääreissä! Valitsin tänäkin vuonna aika yksinkertaisen linjan, ja itseasiassa käytin viime joululta ylijääneitä papereita. Yksivärisiä papereja, paperinarua ja kangasnauhoja - niistä on minun pakettini useimmiten tehty :)



Nämä materiaalit olen usein valinnut niiden tyylikkään ulkonäön, mutta myös kierrätettävyyden kannalta. Narut ja nauhat voi käyttää uudelleen ja yksiväriset paperit ovat ympäristöystävällisiä vähine väriaineineen. Yksiväriset paprut voi huoletta laittaan paperinkeräykseen, kun värikkäät tulisi laittaa energiajätteeseen (tai pääkaupunkiseudulla valitettavan useassa taloyhtiössä sekajätteeseen).



Kuten viime vuonna kerroin, meidän perheessä on tapana paketoida lahjat niin, ettei ulkoapäin arvaa lahjan sisältöä. Niinpä olenkin koko vuoden laittanut talteen sopivia pahvilaatikoita ja esimerkiksi astioita ostaessa mukana tulevaa suojapaperia. Laatikkoon sujautettava lahja helpottaa paketointia ja suojapaperilla sekä pakkausmuovilla saa pienenkin lahjan piilotettua tukevasti isoon laatikkoon ;)


// I like it simple, when it comes to wrapping gifts. Plain papers, twine and ribbons. It also matters that these materials are eco-friendly and reusable.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved