Trattoria La Bottega

11/12/2012

Varoitus! Jos sinulla on kauhea nälkä, käy jääkaapilla ennen tämän postauksen lukemista ;D


idnosto
Toissaviikonloppuisella minireissulla Tallinnaan ruoka ja syöminen näyttelivät (vaihteeksi) aika suurta roolia meidän matkassa. Tein etukäteen hieman googlettelua Tallinnan ravintoloista ja lopulta päädyin varaamaan pöydän lauantai-illaksi Trattoria La Bottegaan. Tämä italialainen ravintola oli tänä vuonna sijalla 12 Eestin parhaiden ravintoloiden vertailussa ja yhdyn tähän täysin — ruoka oli hyvää!

Itse valitsin listalta alkupalaksi bruschettaa sienillä ja tomaatilla, pääruoaksi grillattua entrecôteta rucolalla ja balsamicolla sekä jälkiruoaksi suussa sulavaa crema bruciataa, joka on siis crème brûlée italiaksi. Omiin valintoihini olin erittäin tyytyväinen ja pöytäseurueen muutkin jäsenet kehuivat valitsemiaan ruokiaan maukkaiksi. Myös palvelu oli ystävällistä, vaikka tarjoilija ei ihan ymmärtänytkään tilaustamme cafe con grappa ;)

Tätä ravintolaa voin siis lämpimästi suositella Tallinnaan matkaaville! :) Se löytyy Vanhasta kaupungista osoitteesta Vene 4 ja varsinkin viikonloppuisin kannattaa kyllä pöytävaraus tehdä.


// When in Tallin the other weekend we ate dinner at Trattoria La Bottega on Vene 4. Food was amazing and I can highly recommend this restaurant if you visit Tallin. Just book a table ahead, while it's quite popular place ;)

2 comments:

  1. Aiaiaiai namnamnam! Pakko päästä tonne seuraavan kerran ku menee Tallinnaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo todellakin suosittelen jos vaan ruoasta tykkää ;)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved