Planning New Year's Eve

30/12/2012Heippa ja ihanaa sunnuntaipäivää! Täällä on viikonloppu vierähtänyt jo uuden vuoden juhlia suunnitellessa, ja paljon olisi vielä tehtävää ennen huomisiltaa! Viime kerralla vuotta vaihdettiin black & white -teemalla, ja juhlat olivat enemmän kuin onnistuneet. Tänä vuonna meille on teemaksi muotoutunut French New Year's Eve!

Pinterestiä ollaan selailtu E:n kanssa ahkerasti, ja sieltä onkin ammennettu paljon inspiraatiota näihin kekkerieihin. Ruokapuoli on mietitty huolella, samoin myös illan teemaan sopivat askartelut. Saatiinkiin teemaan ujutettua kaikki meidän lempparit: macaronsit, shampanja ja Pariisi ;)Illan asuksi päädyin The Sartorialistista bongaamaani yhdistelmään mustasta yläosasta ja vaaleasta hameesta — oma versioni pääsikin testiin jo kesällä muun muassa vieraillessani Versaillesissa.

Millaisia juhlasuunnitelmia teillä on? Juhlitteko ystävien kesken vai onko kotona rennosti ottaminen kivempaa? :)


// Hello, Sunday! I've spend all my free time after Christmast planning our New Year's Eve. Last year the theme was black & white, this year we do it French style! I just love planning parties, and again we've gone crazy with the food and decorations. The outfit inspirations comes from The Sartorialist, très chic outfit with black top and white skirt.
What are your plans for tomorrow?


Pics: Baguette (unknown), mousse, champagne, cheese (unknown)

4 comments:

 1. Ihana teema teillä! Nuo viime vuoden juhlien kuvat näytti kivoilta.

  Me suunnataan tällä kertaa ravintolaan, kivaa vaihtelua sekin, vaikka tykkään kyllä järkkäillä ja osallistua juhlintoihin kotosallakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Cara :)
   Juhlien järkkäily on kyllä ihan mahtavaa, mutta välillä olisi kyllä kieltämättä kiva mennä vain valmiiseen pöytään tai ravintolaan - esim. tänään meillä epäonnistui kaksi tuulihattutaikinaa ja hermo meinasi jo mennä ;D

   Delete
 2. Oi, kuulostaa ihanalta! Sitten kun meillä on oma koti, johon mahtuu enemmän kuin neljä ihmistä, hostailen varmasti juhlia jokaisessa mahdollisessa välissä. :D Etenkin teemajuhlat ovat lemppareitani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! ;) Minunkaan pikkukodissani ei kauhean suuria kekkereitä järjestellä, mutta onneksi ihanien ystävien ihanat vanhemmat ovat jo monena vuonna peräkkäin antaneet omakotitalonsa käyttöömme juhlia varten :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved