Wrapped in wool

09/11/2012


Neule Filippa K, huivi Mulberry, housut Dr Denim Kissy,
laukku Louis Vuitton, kengät H&M

Arkiston kätköistä löytyi vielä yksi työasu, jonka senkään tarkkaa päivämäärää en muista. Kuitenkin, toimistolla ikkunan vieressä istuessa on välillä aika vilpoinen, joten eräs vähän rennompi päivä (ei palavereja) puin ylle Filippa K:n merinovillaisen neuleen sekä Mulberryn merino-cashmere -sekoitteisen huivin. Eikä tullut näillä villamäärillä vilu ;)

Tänään korkataankin sitten pikkujoulukausi omalta osaltani, kun illalla suuntaan ystävän luo pikkujouluihin/tupareihin. Huomenna suuntana sitten Lahti ja kaikkea kivaa puuhaa isänpäivän kunniaksi! Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille ♥


// One office outfit form last week. I wrapped myself in merino/cashmere wool to stay warm at the office while it's pretty chilly there. Today I'm heading to this year's first pre christmas parties and tomorrow I'm off to my parents' house to celebrate the fathers day. Have an nice weekend everyone ♥

13 comments:

 1. Ihana tää sun blogin ulkoasun! Miten oot tehny tän ja noi viivat:o

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi kiitos! Ulkoasun oon tehnyt suurimmaksi osaksi ihan tuolla Bloggerin mallinsuunnittelutyökalulla, mutta jotkin asiat on täytynyt koodailla suoraan HTML-lähteeseen (esim. päivämäärän sijainti otsikkoon nähden, päivämäärän fontti, alatunnisteet keskitettynä tekstin alla...). Oon aikamoinen nörtti, joten ei ole tuottanut itselleni suurempia ongelmia 8) Mutta googlettamalla löytyy paljon video-ohjeita!
   Nuo viivat ovat myös tuolta mallinsuunnittelutyökalun "aksentit"-kohdasta - jonkin verran niiden kanssa täytyi myös taistella, mutta lopulta taipuivat tahtooni ;) Sivupalkin Blogilista, Twitter, profiilikuva yms. on tehty Photarilla, kuten myös otsikkokuva :)

   Delete
  2. Vielä kysyisin että miten oot saanu eri fontiksi tuon postausten otsikot kuin nämä muut tekstit?

   Kiitos avusta<3

   Delete
  3. Tuolta samaisesta mallinnustyökalusta saa nekin vaihdettua :) "Sivun teksti" ja "tesktin alatunniste" on tämä postausten sisätlö, sivupalkit yms. ja se on mulla Gerogia."Tekstin otsikoksi" olen taas määritellyt Courierin.
   Kiva kun voin olla avuksi :)

   Delete
 2. Hei haluisin kysyy sellast asiaa, et mist oot hankkinu ton ihanan Mulberryn huivin? :) ja paljon maksoit siit? Himoitsen tota huivii mut se vaan ylittää mun budjetin aika lailla mut ois kiva tietää, kuinka paljon sä maksoit siit ja mist niit saa :D

  Kiitti jos vastaat ja tykkään sun blogistas muuten ihan hirmusesti :)♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Huivin ostin tuossa alkuvuodesta Helsingin Fabianinkadun Mulberry-liikkeestä, ollessani ensin hetken aikaa "jonotuslistalla" kunnes uusi satsi huiveja tuli liikkeeseen. Helsingin liikkeestä ainakin huivit menee melkein samantien kun niitä tulee lisää (pari kertaa talvi-kauden aikana), ja itsekin olin jättänyt varauksen nimellä ja puhelinnumerolla, ja mulle ilmoitettiin tekstiviestillä kun huiveja on tullut :) Hinta oli muistaakseni silloin 115 euroa (nykyään hinta 120 euroa). Suomessa Mulberryä on Helsingin liikkeen lisäksi mahdollista ostaa lentokentältä (en ole nyt ihan varma onko siellä huiveja) ja myös Mulberryn nettikauppa toimittaa Suomeen! :)

   Kiitos kovasti :>

   Delete
 3. Hei Ida! Oon ihaillu noita sun bloglovin ja blogilista jne - linkkejä ja oon vaik kuin kauan yrittäny ettiä netistä et miten omat kuvat saa linkeiks, mut en vaan löydä! Niin miten noi tehdään?? Ois kiva jos löytäisit vaik vaan jonkun linkin :)

  ReplyDelete
 4. Voi mikä söpö pikku koira vilahtaa<3 (::

  ReplyDelete
 5. Hei lisäyksenä tohon edelliseen kysymykseeni niin tavallaan hoksaan että miten homma toimii, mutten tiedä että mihin kohtaan linkkikoodia kuvakoodi laitetaan. Jossain sanottiin et src= jälkeen ja yritin sitä mutta blogilista-linkin kanssa kaikki katosi, eli tilalle tuli valkoista ja bloglovinin kanssa se mun kuva ei tullu vaan tuli vaan perusteksti jossa luki et follow on bloglovin. Niin en nyt tiedä et mitä teen niiden koodien kanssa väärin :D Oon pahoillani et häiritsen sua tälleen, mut kuulin et oot tosi hyvä koneiden kanssa niin ajattelin et jos pystyt auttaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mustahan tulee kohta joku Blogger-helpdesk! 8) Mutta ei haittaa, mielelläni vastailen kyllä!
   Eli eli. Oon ensin tehnyt kuvatiedostot, ladannut ne Photobucketiin ja sitten lisännyt Bloggerissa sivupalkkiin "Lisää gadget - HTML/JavaScript". Sitten oon siihen koodaillut ensin HTML-linkityksen ja sittn kuvatiedoston, eli < a href="sivun osoite" target="_blank"> < img src="kuvan osoite" border="0"> < /a> (tietenkin ilman noita turhia välilyöntejä < jälkeen)
   Ja sen osoitteen tuohon sivun linkitykseen oon vaan copy-pastennut niistä Blogilistan/Bloglovinin valmiista koodeista. Blogilistalla se on se osoite, jonka loppuosassa on /tilaa/ ja Bloglovinissa se on se sun blogin "etusivun" osoite. Eli jos oot tekemässä näitä nappuloita uudelle sun blogille, niin laita tuohon koodiin Bloglovinin osoitteeksi http://www.bloglovin.com/blog/4227573/more-than-letters :)

   Osasinkohan selittää tarpeeksi selkeästi ;D Jos et ymmrätänyt jotain kohtaa niin kysy, yritän ilmaista itseni silloin jotenkin toisella tavalla. Toivottavasti saat nappulat toimimaan! :)

   Delete
 6. ÄÄÄÄÄÄ jeeee vitsi mä pompin tääl ylös alas :D:D:D se onnistui! hihiiii! mä koodasin! :D:D Oot kyl niin ihana ku jaksoit nähä tolleen vaivaa. Kiitos ihan hurjasti, oon kyl ihan hurjasti kiitollisuudenvelassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. JEEEeeEE! :))) Hyvä homma! Nyt voitkin sitten rueta koodailemaan vaikka mitä ;) Koodailu on kivaa ja hyvä että munkin nörttitaidoista on apua! 8-)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved