Ready for some Inspiration

16/11/2012Ihanaa, taas on perjantai! :) Allekirjoittanut suuntaa tänään Indiedays Inspiration -juhliin moikkailemaan ihania kanssabloggareita ja viettämään kivaa iltaa. En olekaan Adamsilla käynyt kuin viimeksi vuosi sitten, jolloin se oli vielä edellisen työpaikkani tapahtumatilana... Jännää! Pukukoodille inspiration kyhäilin kokomustan asun pliseeratusta yksihihaisesta mekosta, mustista sukkahousuista, kiilakorkokengistä ja laukusta kultaisilla yksityiskohdilla. Ehkä näette vielä asua ylläkin myöhemmin ;)

Nyt kaikille oikein ihanaa perjantaita miten sen sitten vietättekään! ♥


// I'm soon off to the Indiedays Inspiration party with my all black uniform. Have a nice Friday evening everyone ♥

2 comments:

 1. hei ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta, kun tilasit sen marc by marc jacobsin classic q hillier hugen, niin paljonko se lopulta tulikaan maksamaan tulleineen sun muineen?

  t:toinen ida :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Ida! :) Itseasiassa ostin Hillier Hugeni loppuen lopuksi Erottajan Beamista, sillä ne olivat juuri sillä hetkellä loppu Shopbopilta. Mutta äsken kun katsoin Shopbopin puolelta, niin hinta oli $498 ja tullien kanssa $630. Euroissa siis Shopbopilta tulisi hinnaksi noin 495 €, ja Beamilla hinta oli muistaakseni vähän päältä 500 :) Muutaman euron siis Shopbopilta säästää! (yli $100 tilauksissa ilmainen toimitus)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved