The knitwear edit

04/11/2012


Shopbopilta putkahti sähköpostiin eräs päivä kuvat heidän uusimmasta lookbookistaan, ja minusta nämä sopivat hyvin näin sunnuntai-illan tunnelmaan :) Itse ainakin tykkään viikon viimeisenä iltana käpertyä vain pehmeään sohvannurkkaan lukemaan hyvää kirjaa tai lehteä sekä katselemaan kivoja tv-ohjelmia.

Idyllisissä mielikuvissani näytän tietenkin samalta kuin tuo tyttö kuvissa: rento ja huoleton, mutta samalla niin tyylikäs. Harmi vain, että todellisuudessa designer-villapaita on vaihtunut nuutuneeseen (mutta mukavaan ja pehmeään!) kolitsipaitaan ja housutkin ovat yleensä ikivanhat pyjamanpöksyt. Mutta ainahan sitä voi kuvitella... ;)


// I got an email from Shopbopilta featruring these soft pictures. In my mind, on Sunday evenings I look like the girl in the pics, but sadly the truth is not as stylish...

sisältää mainoslinkin

2 comments:

  1. On muuten ihan superkaunis malli! Ihana kuva tuo toisiks ylimmäinen. Siis just tolla tavalla mä istun aina lattialla katellen telkkaria, hiukset tolleen huolettoman kauniisti ;) (kröhöm. sunnuntai on pesupäivä joten ne hiukset on kyl täs vaihees jo aika rasvaset.. Enkä varmaan ees taivu tohon asentoon, tai ainakaan jaksais istua siinä puolta minuuttia kauempaa..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh juu nimenomaan, seesteisenä ja freesinä katselen telkkaria ja nautin kupposen iltateetä... Täälläkin sunnuntai on erittäin "en jaksa katsoa peiliin" -päivä, mutta ei kerrota sitä kenellekään ;) Oikeasti me näytetään justiin niinkuin noissa kuvissa! :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved