Bedroom curtains

18/11/2012

Projekti nimeltä Koti on taas edistynyt hieman: minulla on makuuhuoneessa verhot! Muutama kuukausi meni etsiessä juuri niitä mieleisiä verhoja ja voi juku, on kyllä erittäin rasittavaa puuhaa! En ymmärrä, miksei missään myydä valmisverhoja, jotka sopisivat näihin vahoihin taloihin, joiden huonekorkuus hipoo kolmea metriä?

Lopulta sopiva kangas löytyi Vallilalta, ja yhdessä äidin kanssa hurauttelimme muutama viikko sitten kahdesta 3 x 3 metrisestä palasta muhkeat verhot. Olen näihin erittäin tyytyväinen, eikä enää tarvitse miettiä aamuisin, että kurkkiikos sieltä vastapäisestä talosta joku vaatteita vaihtaessa ;)

Nyt kun on verhot saatu paikalleen, niin enää makuuhuoneesta puuttuukin vain Bestån kaappi/taso sekä työpöydän tuoli. Joululahjaksi täällä toivotaankin vain lahjakortteja Ikeaan ja Stockmannille, että saisin vihdoin tämän kodin valmiiksi :)


// I finally found the right fabric and now my bedroom has curtains! Wohoo! The apartment is one step closer to what it should be :)

4 comments:

 1. Oi, miten ihania kuvia! Ja tosi yksinkertaisen kauniit verhot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Milla :) Tuo yksinkertaisuus taisikin tehdä oikeasta kankaasta niin vaikeasti löydettävät... Kaikenlaisia rönsyjä ja kuvoita tuntui kyllä olevan tarjolla ;)

   Delete
 2. Mulla on kanssa vähän hakusessa tää verhojuttu. Nimittäin oma ongelmani on kolme metriä leveät ja kaks metriä korkeat ikkunat ja leveät ikkunalaudat. Ja ne tangot on tottakai laitettu niin lähelle ikkunaa että jos laitat pitkät verhot niin se ikkunalauta tulee sen verran ulos ettei se verho laskeudu nätisti. Mutta ikkunalaudan korkeudelle laitettavat verhot ois taas ihan hirveetä. Tai jotekin ite haluan maahan saakka verhot :P Pitää kans katsastaa varmaan Vallilan valikoima.. Ei kai siinä muuta auta, ku ommella vaan ite :P

  Sun verhot näyttää kyl todella nätiltä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kelli! :>

   Ja juu, itse ompelemalla saa ainakin oikean pituiset (ja levyiset?)! :) Mutta kuulostaapa hölmöltä tuo tankojen asettelu, vissiin ollut joku insinööri asialla ;) Pystyisikö sinne asentamaan uudet tangot? Ikeassa moiset ei ainakaan paljoa maksa... Ja joo, kyllä munkin mielestä verhojen kuuluu laskeutua maahan asti. Sellaiset "puolikkaat" on vähän... ysärit :D

   Valillan verhokangasvalikoimaan olen kyllä ollut tosi tyytyväinen, myös mun olohuoneen verhot on Vallilalta. Ja molemmat kankaat sattuivat vielä olemaan -30% tarjouksessa ostohetkillä, joten vielä parempi ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved