Some preparations

30/11/2012


Havahduin tänään siihen, että tänään on marraskuun viimeinen ja huomenna joulukuu. Joulukuu!? Ei ole tuntunut yhtään talviselta tai jouluiselta (paitsi ehkä tänään, kun tuo hirveä lumimyrsky valtasi Helsingin)... Otinkin sitten itseäni niskasta kiinni ja ripustin valonauhat kotiin sekä aloin joulukorttien tekoon! Olen tykännyt aina itse tehdyistä simppeleistä korteista, ja tällä kertaa päädyinkin sitten piirtelemään mustalla tussilla ruskealle eko-paperille. Idean kähvelsin häijysti netistä, sillä tässä tohinassa en pystynyt mihinkään luovaan tuottamiseen :D Nyt kynä sauhuten piirtelen kortteja, että ehtisivät kaikki postiin punaisessa kuoressa!

Kai tässä pikkuhiljaa voisi alkaa muitakin joulujuttuja miettimään, esimerkiksi lahjojen ostoa... Minijoulukuusta kävin jo kyllä ihastelemassa, samoin Stockan jouluosastoa :)


// I just relized it's December tomorrow! Whoa... So now I'm in a hurry making chirstmas cards (I stole the idea via Internet) and doing other christmas preparations, eg. bying gifts.

15 comments:

 1. Voi miten kauniit Joulukortit! Mä en luota omaan käsialaani tai piirustustaitoihini piskoakaan, niin pidän huolen, et mun korteissa kaikki on liimalla tai tarralla toimivaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, mitään kunniaa en kyllä tosiaan suunnittelusta voi ottaa :D Piirtämisessä (varsinkin mallista) olen kyllä ihan haka, kiitos kuvisluokkien :) Viime vuonna kävin sellaiset taistelut liimapurkkien kanssa, että päätin jättää tänä vuonna välistä... Toivottavasti sun liimailut ja tarrailut menee vähän paremmin, eikä erikeepperiä löydy esim. ovenkarmeista :D

   Delete
 2. Wau mitkä kortit!:) Mulla tapahtui sama havahtuminen (ei ihme, sillä nyt ikkunasta katsottuna lunta about 30cm :D). Nyt joululaulut soimaan ja voisin aloittaa myös sen joululahjojen ostamisen. Se tuppaa minulla jäämään aina viime tinkaan.:) Ihanaa perjantaita!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, tuo lumimyräkkä tosiaan herätti salakavalasti lähestyvään jouluun...! Ihana tietää, etten ole ainoa matti myöhäinen näiden joululahjojen kanssa! Pohdin kyllä lahjoja jo syyskuussa, mutten saa vain aikaiseksi niiden ostamista yhtä ajoissa :D
   Ihanaa perjantaita myös sinne! :>

   Delete
 3. Vautsi miten upeat! Olet tosi hyvä piirtämään ja tykkään tuosta ideasta tosi paljon. Ehkä saan kähveltää jotain siitä omiin kortteihini? ;) Olisitko halunnut paljastaa, mistä tuollaista pahvia voi ostaa? Minun tapauksessa joudun kyllä turvautumaan johonkin liimattavaan tms. koristukseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, kiitos! Ja kähvellä vain, alkuperäinestä kun jo itsekin kähvelsin ;) Löysin tuota ruskeaa korttipohjaa Simonkadun Sinellistä, tosin itse taisin ottaa hyllystä viimeiset tuota laatua... :D Paketissa on 20 kpl ja maksoi kolmisen euroa! Nykyään on kyllä helppoa, kun saa ostettua kaikkia kivoja liimattavia/teipattavia koristeita, itsekin tykkään käyttää niitä varsinkin pakettikorteissa :)

   Delete
  2. Kiitos! Pitääpä poiketa siellä, jos olisi vaikka tullut lisää noita kortteja. :)

   Delete
 4. Hienoja kortteja teet! :))

  Ja hei, kysäisen sinulta kun teet aina niin kivoja kuvakollaaseja, että mitä ohjelmaa käytät niiden tekemiseen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)

   Teen kollaasit (ja muutenkin muokkaan kuvat) joko Photoshop CS5:lla tai Photoshop Elementsillä, vähän riippuen muokkauksen "vaativuudesta" :)

   Delete
 5. Oi miten kivat kortit! Just sellaiset, mitä voisin itsekin lähettää (:

  ReplyDelete
 6. Todella nätit kortit, hyvä idea kähvelletty! ;) itse ajattelin päästä eroon askartelukaapin sisällöstä ja näin jokainen saa hieman erilaisen kortin tänä vuonna. Ensi vuonna sit taas tyylikkäämmin. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! (: Tuo varastojen tyhjentäminen voisi kyllä olla hyvä idea täälläkin, ehkä toteutan sen ensi jouluna ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved