Tuesday basics

17/07/2012


Paita Mango, shortsit H&M, kaulakoru Bijou Brigitte, aurinkolasit Global, laukku Louis Vuitton, kello Michael Kors

Hyvää tiistai-iltaa! Kotiuduin äsken lenkiltä, ja huh heijaa, kun jalat huutelee taas tuskaansa! Poimin nimittäin lauantaina serkkujen mökillä rinteessä mustikoita, ja iski reisiin sellainen lihaskramppi, että meinasi lähteä jalat alta! :D Tänäänkin vielä tuntui ja tutisi, mutta päätinpä silti pyrähtää Tokoinrannassa...

Ennen lenkkiä näin koulukavereitani Teatterissa ja tulihan vaihdettua kuulumiset ja viimeiset uutiset taas pitkästä aikaa! Vaatteiksi valikoitui aika basic-setti: mustat shortsit ja valkoinen neule. Me likey.
Ennen treffejä tein muuten pöyristyttävän mahtavan ale-löydön, josta olen edelleen innoissani! Palaan tähän ihan piakoin, nyt on jo nukkumaamenoaika ja liian hämärääkin kuvaamiseen :)

// I met my school friends today and wore some basic stuff: white jumper (Mango) and black shorts (H&M). I found something quite awesome on sale as well, but I'll get back to that later!

7 comments:

  1. Hih, hauska sattuma, taisin tänään tulla töissä kysymään sinulta, kaipaatko apua :) Mietin vasta jälkikäteen, että olipas tutunnäköinen tyttö ja nyt tämän asun nähtyäni tunnistankin! Kaulakorusi jäi nimittäin mieleen ;) Ja erittäin kaunis on asukin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mietinkin, että olipas tutun näköinen tyttö! En siinä kuitenkaan ehtinyt/huomannut katsoa nimikylttiäsi ;) Hih, muistan kuitenkin ihailleeni iihanaa pitkää tukkaasi!
      Olin iskän puolesta asioilla ja pitääkin tulla taas pyörähtämään siellä, kunhan herra vain on päättänyt mielensä :)

      Delete
    2. Voi kiitos kivoista sanoistasi! Nomutta, ehkä me törmätään sitten vielä hih! :)

      Delete
  2. Ihana asu :) etenkin toi kaulakoru on superkiva !

    http://dejiss.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tosi kiva blogi sinulla ja tykkään pukeutumistyylistäsi :)

    ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved