Some random party planning

27/04/2012

Tiedättekö, on aika haastavaa järjestää juhlia neljällekymmenelle ihmiselle, kun juhlapaikka on eri kaupungissa, itsellä tuhat rautaa tulessa ja vappukin kurkkii oven takana? Eikä asiaa tietenkään helpota se, että olen tällainen maaninen juhlafriikki - minullehan ei kelpaa vain pullapitko, patonki ja Unikko-servetit pöytää koristamaan... Näihinkin kemuihin olen tehnyt kahdesta tarjoiltavasta jo kokeiluerät (juustokakku sekä kuvissa näkyvät mustikkacookiet) ja kaksi täysin tuntematonta reseptiä pitäisi toteuttaa vielä perjantain ja lauantain aikana. Saas nähdä...

Lisäksi intouduin kaiken hässäkän keskellä maalailemaan vesiväreillä! Minulla on ollut aika vahva vihasuhde vesiväreihin, mutta näissä askarteluissa ne toimivat täydellisesti! Ehkä annan niille vielä uuden mahdollisuuden nyt yli viiden vuoden jälkeen.

Ja hei, Mangon pitsihamekin kotiutui viime viikolla erittäin komean DHL-pojan tuomana. Kerrankin kävi mäihä, kun olin ihmisen näköinen jonkun soittaessa ovikelloa... Mutta hame on ihan täydellinen, siitä kuvia in action myöhemmin!

//You know, it's not the world's easiest thing to arrange parties for 40 people when you live in the other city, have a million things to do and 1st of May is lurking behind the corner... Well, I have to admit I'm a bit of a party freak, which might cause some of this "stress". I have even baked two "trials" of new recipes! Wtf...
This party planning also inspired me to paint with watercolours - which I have pretty much hated until today. Weird things happen!
And that Mango skirt I told you about: it arrived last week (via super cute DHL guy!) and it's perfet! More about it later.

4 comments:

 1. Miten ihanaa, kuinka joku jaksaa ja osaa panostaa juhliin! Minusta kaikki koristelu ja askartelu on ihanaa, mutta kaikki, mikä liittyy ruokaan, on vaikeaa..

  Vesivärit, aikoinaan tein niillä paljon, kunnes kai kyllästyin tai hermostuin epätäydellisiin tuloksiini. Viime keväänä pitkällä sairaslomalla löysin ne taas ja voi, siinä saa tunteja kulumaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, täällä kyllä ollaan innostuttu myös ruoanlaitosta! Ihanaa, kun saa yhdistettyä askarteluväkertelyt ja ruoan, kaksi lemppariharrastustani :) Ja kyllähän ruokaakin voi opetella laittamaan, jos vain kiinnostusta löytyy! ;)

   Itse olin kuvataide-luokilla yläasteen ja siellä meni myös hermot, kun vesivärit ei koskaan totelleet haluamallani tavalla! Mutta kiva, että sinäkin olet antanut niille uuden mahdollisuuden! ;)

   Delete
 2. hahah!! i know what you mean by super cute DHL guy!! my husband is always giving me a suspicious look when i open the door at his arrival:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! There's nothing suspicious about that! It's not our fault he happens to be cute ;) (but of course if there were a possibility to tick "delivered by a cute guy" box, I would definitely do that! And maybe pay a couple euros extra ;))

   Delete

© Happy daysAll rights reserved