Laced pencil skirt

17/04/2012

Huh, onpas päivä! Töissä vierähti huomaamatta 10 tuntia ja sen jälkeen kiertelin vielä kaupungilla hetken etsimässä valmistujaisiini sopivaa asua. Kuten Twitterin puolla jo päivittelin, on juhliin alle kaksi viikkoa, enkä ole ehtinyt ajatella asua vielä ollenkaan! Asuksi haluan jotakin siistiä mutta vähän rennompaa, ja jotain, mitä voin helposti käyttää muulloinkin. Tämän takia päädyin suunnittelemaan erillisestä ylä- ja alaosasta koostuvaa asua, jotta se olisi mahdollisimman monipuolinen ja vaatekappaleet monikäyttöisiä.Zarasta löysin aivan hurmaavan pitkähihaisen ja korallinvärisen "silkki"paidan, jota sunnittelin jo muutamaan työasuunkin yhdistettäväksi. Ihanan pirteän yläosan kanssa halusin jotain vaaleaa istuvaa hametta, mutta Zarasta mieleistä ei löytynyt. Hetken tuumailtuani sovituskopissa paitaa mallaillessani keksin, että valkoinen pitsihame on se, mitä paita kaipaa.

Mutta eipäs ollutkaan kaupoilta valkoisen pitsisen kynähameen löytäminen ihan niin simppeliä! Hennesillä oli yksi ihan kiva, mutta auttamattomasti aivan liian lyhyt. Peppu tuntui vilkkuvan jo paikallaan seistessä...! Kotiin päästyäni selailin muutaman nettikaupan, ja törmäsin kuvassa keskellä olevaan upeaan Mangon hameeseen! Tuo kyllä vaikuttaa ihan täydelliseltä, omaa kokoakin on vielä jäljellä ja toimitusaika 2-5 päivää. Taidankin nakata tuon ostoskoriin ;)

Mitä mieltä olette? Minusta valkoinen pitsihame on todella ajaton ja monikäyttöinen, kuten kuvista näkyy.

//What a day! After spending 10 hours at the office I (crazy as I am) decided to visit some shops in hope of finding a nace outfit to wear at my BBA graduation party in couple of weeks. I didn't want to buy a dress, because separate tops and bottoms are so much more versatile. I found a very beautiful coral colored long sleeved "silk" blouse from Zara. While trying the blouse on I thought what would suit best with the top and decided it would be a laced pencil skrit!
Well, finding one wasn't that easy and when I got home I browsed some online shops - and I found this beautiful skirt from Mango (in the middle)! I guess this is my choice! ;)
What do you think? I think a laced skirt is timeless and versatile, as you can see from the pictures.


Pics: Mango, Alexandra P., Pinterest, The Blonde Salad

6 comments:

 1. näyttää tosi hyvältä :) ite oon katellu sillä silmällä pitsishortseja... en oo osannu viel päättää onks ne liian söpöt mulle :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Mäkin olen shortseista haaveillut, mutta voi olla että tyydyn vaan tähän hamoseen. Istun kuitenkin koko kesän töissä, eikä täällä voi shortseissa hyppiä :D

   Delete
 2. Pitsihame, ehdottomasti. Omani löysin Zarasta, ja sen pituisena, että voi pitää töissäkin. Ja ylättävän monen asian kanssa sitä voikin yhdistellä! Tosin tänään sain työkaveriltani kommentin "tuohan on vähän niinkuin sellainen täytekakunalunen" :D

  ps. olen uusi lukija, kiva blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytekakkupaperi, mikä hauska vertauskuva! Ja ehkä vähän tottakin ;) Odottelen innolla Mangon pakettia saapuvaksi, toivottavasti ehtii jo huomenna :) Kesällä varmasti töissä kiva, varsinkin jos on vähän rusketusta pinnassa!
   Tervetuloa lukemaan! :))

   Delete
 3. Mä ostin sen lindexin preppymalliston pitsihameen :) sopivan kynämallinen ja tarpeeksi pitkä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katselin sitä kanssa aikoinaan, mutta olisko olleet koot loppu kun en kiikuttanut edes sovituskoppiin :) Nyt unohdin ihan koko hameen olemassaolon, mutta tuskin olisi vieläkään kokoja... Se on kyllä söpö! :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved