Asos finds

10/04/2012


Eksyin tänään Asoksen alennusmyynteihin syystä X. Olen ollut tahallisesti tai tahattomasti ostolakon tyylisessä tilassa viimeiset pari kuukautta - olen kyllä käynyt kaupoilla ja sovittanut vaatteita, mutta loppuen lopuksi oikein mikään ei olekaan ollut ostamisen arvoinen. Olen aika tarkka ollut ostoksistani aiemminkin (hinta-laatu -suhde), mutta ostellut myös nurkan takaa putkahtaneiden mielitekojen mukaan.

Kevään aikana haaveilu-listalleni ovat päässeet: vaalea jakku, kauluspaita, vaaleat ballerinat, koristeelliset sandaalit, slingback-korkokengät, pitkähihainen raitapaita (edelliset tuleet tiensä päähän), korallin väriset housut, raikkaan oloinen hame sekä muutama siisti yläosa jakun alla käytettäväksi. Kaikkia kuvauksiin vastaavia tuotteita on tullut vastaan, mutta sitä täydellistä yksilöä ei ole löytynyt vielä monestakaan. Jos tuote ei ole miellyttänyt 100%, se on jäänyt kauppaan, eikä itseäni ole harmittanut oikeastaan lainkaan.

Takaisin Asokseen. Kaupan alennusmyynnit olivat alkaneet ilmeisesti vasta hetki sitten (?) ja koin kerrankin onnen olevan puolellani. Löysin nimittäin kenkäosastolta SEKÄ vaaleat ballerinat ETTÄ koristeelliset sandaalit! Ja ihan pilkkahintaan vielä. Ballerinat ovat Ted Bakerin Thujat, täydelliset Suomen vetiseen kesään (ja hih, tuoksuvat vesimelonilta!). Olin katsellut samantyylisiä flipflopeja Stockmannilla jo aiemmin, mutta hinta oli hieman liian korkea muovisille läpsyille. Sandaalit ovat Park Lanen ja aitonahkaiset, isoilla koristekivillä. Molemmat tuotteet olivat lähes puoleen hintaan.

Ja kaiken kukkuraksi huomaan olevani tällaisen tarkemman linjan aikana kaksin kerroin iloisempi tekemistäni ostoksista kuin aiemmin! :) Onko muita samoilla linjoilla olevia?

//I've been extra strict about my shoppings during the past few months (on purpose and without purpose). I've actually tried sever items on, but only couple of them have pleased me enough. Today I made some lucky finds on Asos: Thuja ballerinas by Ted Baker and stud sandals by Park Lane.


Shoe pics via Asos

2 comments:

  1. Nuo ballerinat ovat aivan ihanat! Itsellänikin oli lopulta pakko ne tilata, vaikka olin mukamas aleostokseni Asokselta jo päivää aiemmin tehnyt. Nyt onkin sitten kaikki se, mitä olenkin kesän varalle suunnitellut vaatekaappiani uudistamaan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovat ihanat, ja hyvässä tarjouksessa! ;) Olen itsekin pidempään etsiskellyt tuollaisia muovisia ballerinoja, juuri kesää ajatellen :) Olin todella yllättynyt Asoksen alejen tarjonnasta, sieltä löytyi kokoja ja todella kivoja malleja paljon! :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved