Bow ballerinas

25/04/2012

Eilen kotiin saapuneet Ted Bakerin ballerinaat pääsivät heti käyttöön ja saivat kunnian korkata ballerinakauteni tänä vuonna! Aamulla kyllä tutkittiin sääennusteita tarkkaan; sataako vettä/räntää/lunta/kissoja vai paistaako se ihan tosissaan aurinko koko päivän?

Asu toimistolla oli aika simppeli: mustaa ja valkoista. Tuo Mangosta ostamani jakku on kyllä ollut jokaisen euron arvoinen, sitä on tullut käytettyä ihan mahdottomasti! Odotan sen verran lämpimämpiä ilmoja, ettei tarvitse päälle enää heittää parkaa lämmittämään. Pöksyt ovat luottoyksilöt, eli Dr. Denimin Plenty-legginsit. En enää edes harkitse muita mustia farkkuja/farkun näköisiä jalkaani laittavan. Nämä vaan ovat ihan täydelliset!

Tällä hetkellä on aika monta rautaa tulessa ja multitaskaajan ominaisuuteni pääsevät kunnolla koetukseen. Huomisiltaan mennessä oli tehtävänä/ajateltavana/suunniteltavana noin tsiljoona juttua. Töissäkin on sen verran haipakkaa, ettei sielläkään ehdi ajatella. Ja yöunistakin minä tykkään... Ei kai sitä auta muu kuin rueta suorittamaan! Reipasta illan jatkoa kaikille! :)

//My Ted Baker ballerinas arrived yesterday and I had to wear them today! First time out with ballerinas this year, yay! Though I needed to check weather reports quite many times in case of rain/snow/whatever storms... But it was sunny all day! :)
I wore today a white tweed blazer from Mango - it has been worth every penny! I just adore it. Leggings are Plenty by Dr. Denim, the only black pants I wear now days.
And now I'm off to do some things from my to do list, that is way too long. And I have too little time, as usual... Have a nice evening everyone! :)

7 comments:

 1. Onpa söppänät ballerinat! Nyt on kyl sen verran haipakka tämä keli, et pitääkö kyl aamuisin miettii tarkkaan laittaako ballerinat vai ei, kun sieltä voi sitä vettä tulla ihan milloin vain!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Ja välillä kun katsoo päivällä Ilmatieteenlaitoksen sivuja, niin niiden mukaan pitäsi olla pilvistä ja tihuttaa, mutta ikkunasta ulos katsoessa paistaa aurinko! Ota siinä sitten selvää, että laittaako toppatakki vai kesähepenet... :o

   Delete
 2. superkiva toi Chanel-henkinen jakku:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin! Olen ollut supertyytyväinen hankintaan! :)

   Delete
 3. Ihanat nuo kengät! <3 Olen itse haaveillut noista kengistä jo pitemmän aikaa ja ollut aikeissa tilatakkin kengät ebaysta mutta kyseisten kenkien kokopolitiikka mietityttää.. Itsellä normaalisti kengän koko 36 mutta mikähän UK koko olisi sitten sopiva, pelottaa että tuo pienin mikä tuolta löytyy eli koko 4 on liian iso :o Minkäkokoiset sulla on nämä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo minun on kokoa 8, ja saisi olla puolisen kokoa pienemmät. Nyt joudun käyttämään niitä pumpulin kanssa (kärjissä), ettei lähde popot jalasta reippaassa vauhdissa ;) Sellaisen kantapehmusteen kanssa olivat sopivat, mutta kun ovat kumisaapasmuovia niin ei pysynyt pehmuste kiinni kävellessä... Useimmat kengät mulla on kokoa 39, esim. Converset ovat naisten kokoa 8 (eli 39, UK 6). Suoraan Asoksen kokotaulukon perusteella tuon koon valkkasin :)

   Delete
  2. Niin ja siis tuo koko 8 on US koko, UK koko on 6 :) (tarkastin vielä tilausvahvistuksesta UK numeron, pohjassa on numero 8)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved