Yöpöydän uusi elämä

07/03/2012
Terveisiä hammaslääkäristä! Tulin noin tunti sitten kotiin ensimmäiseltä hammaslääkärireissulta sitten lukion toisen luokan... Kannatti vihdoin käydä, sillä kaksi reikää on vuosien varrella ehtinyt kehkeytyä ja nyt saadaan nekin kuntoon :B

No kuitenkin! En enää hamppilääkärin jälkeen mennyt takaisin toimistolle (hoitopaikka tässä samassa rapussa kuin koti!) joten ehdin näin valoisan aikaan ottaa todistusaineistoa uudesta yöpöydästäni! Yöpöytä eli tuoli löytyi asunnosta meidän tänne muuttaessa, ja se oli koko asunnon tyyliin hieman rempallaan (tässä kuvaa alkuperäisestä remontin keskellä, huomatkaa myös kauniit muovimattomme!). Sain jakkaran kuljetettua Lahteen jokin aika sitten ja toissa viikonloppuna pääsin vihdoin hiomaan ja maalaamaan sitä. Eilen hain jakkaran auton peräkontista lentokentältä (äiti ja isä lähtivät reissuun ja pakkasivat jakkaran matkaan) ja sain vielä viimeisteltyä sen toisella maalikerroksella.

Siinä se nyt on. Uuden Block-valaisimen kanssa. Aikamoisen muodonmuutoksen on tuo jakkara käynyt läpi :) Mitäs pidätte?

// Duh, I just came home from dentists... Last time visited dentist 5 years ago, so it was about time :B
But to the point: here is my "new" nightstand! This old chair came with our apartment and it has seen a lot! Here's the picture of the original one (notice our floor before the renovation, how beautiful)...
So, finally I managed to sand and paint it, and now it's in place. With my new Block lamp. What do you think?

6 comments:

 1. näyttää ihan hurjan hyvältä :) ja mäki haluun oman blockin !

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee! mä vähän keplottelin tuon kanssa, tilasin äidille joululahjaksi kodin kuvalehden (taas, tilasin myös ed vuonna... mut se halusi!) ja sain tuon siinä ohella aika halpaan hintaan ;)

   Delete
 2. Hei tosi kivan näköinen pikku pöytä! Mä oon viime aikoina ihastunut just tuollaisiin vanhanaikaisiin kalusteisiin ja vasinkin sellaisiin tuon tyyppisiin tuoleihin, joissa on pinnaselkänoja. :)

  P.S. nuo sanavahvistukset kommentoitaessa kannattaisi ottaa pois. Ne on joskus tosi vaikeita eikä tee mieli kommentoida, jos kolmannellakin kerralla menee väärin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. heh, tuossa tuolissahan on varmaan joskus ollutkin juuri tuollaien pinnaselkänoja, joku neropatti on vain ilmeisesti kyllästynyt siihen ja päättänyt repiä irti :D itse tykkään kovin yhdistellä uutta ja vanhaa, niin tuo jakkara miellyttää omaa silmäänikin kovin ;)

   ja ohops! enpäs ollut noita sanavahvistuksia edes huomannut tänne ilmestyneen! jotkut bloggerin automaattijutut, i see. mutta otin nyt asetuksista pois, koska itsellänikin menee niihin aina hermot :D hyvä kun vinkkasit!

   Delete
 3. Jakkara näyttää tosi kivalta! :) On pitänyt jo pidempään kysyä Lontoon ostoksistasi, nimittäin siitä Victoria's Secretin tuoksusta/body spraystä: joko VS on avannut Lontooseen vai mistä mahdoit sen löytää? Voisin tehdä tilauksen kaverilleni... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) VS:n body spray on ostettu Gatwickin lentokentältä, siellä oli aika hyvät VS:n kempparivalikoimat :) samoin Heathrow'ssa taitaa olla ihan oma VS:n liike!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved