Summertime party

24/03/2012

Me juhlistetaan tänään ystäväporukalla kesä(aja)n alkamista (aina on hyvä syy juhlia)! Omalla vastuullani olivat cupcaket, joiden kanssa lähdinkin sitten ihan kesäisiin tunnelmiin. Asuksi valikoitui valkoista pitsiä ja rusetteja! Ihanaa lauantaita kaikille! :)

// We're celebrating today that the summer (time) begins! We always have a good reason to party ;) I made some colorful cupcakes. And my outfit will combine white lace on bows. Have a nice saturday everyone! :)

4 comments:

 1. Voiko enää söpömpiä kynsiä olla! Ihanat :)

  Mistä muuten valkoinen pitsimekkosi mahtaa olla? Olen etsinyt hempeää pitsimekkoa kesäksi, mutten ole vielä löytänyt sopivaa. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitos!
   Tuo kuvassa näkyvä yksilö on Monkin Lucia-mekko, ostettu hetki sitten. Varmaan löytyy vielä kaupoista/netistä :) Toinen, vähän beigempi pitsimekko 3/4 hihoilla löytyy myös, ja se on Hennesiltä. Kauppoja kun on kierrellyt lähiaikoina, niin onhan monessa ollut tosi söpöjä pitsiviritelmiä :) Muistaakseni ainakin juuri Hennesillä, Zarassa ja Mangossa - eli aika perusputiikeissa :) Toivottavasti löytyy joku kiva! :)

   Delete
 2. Voi että miten suloiset lakkaukset! Jaksaisipa itsekin joskus väkertää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oli aamulla hieman aikaa digiboksin tallennuksia katsellessa... :D En todellakaan aina jaksa tällaisia tehdä, voi kun jaksaisikin!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved