Friday's pastels

16/03/2012Niinhän siinä käy - kun annat pikkurillin, pastellit vievät koko käden! Ja ehkä myös jalan... No kuitenkin, tänään olin kokovaaleissa, minä, jonka kaikki luottokoltut ovat tähän asti olleet mustia! Oli erittäin piristävä olo siellä tummien työkavereiden keskellä :) Yllä siis paita Lindexiltä, housut Hennesiltä sekä täällä nähty Zaran harmaa bleiseri. Ja matchatut kynnet, tottakai! ;)

Mutta onpas ihanaa, kun viikonloppu on taas täällä! Tämä päivä alkoi varsin iloisesti (tai miten iloinen sitä yleensä voi olla aamuisin kello 6:15...), mutta iltapäivällä hiipi jostain lievä päänsärky sekä huimaus. Nyt ollaan kotona turvassa ja valmistaudutaan perjantai-iltojen parhaaseen osioon, eli siihen uuteen Vampyyripäiväkirjojen jaksoon. Huomenna E tuleekin Helsinkiin kyläilemään ja kaupungille kiertelemään, illaksi ollaan varattu pöytä Sassosta. Naaaam!

// The pastels have completely took me over! Today I was wearing all... well, non-black! Was quite refreshing, actually :) Shirt from Lindex, trousers from H&M, plus the grey jacket from Zara. And macthing nails, of course ;)
And hey, it's Friday again! Wohoo! Tomorrow my dear friend E is coming to visit Helsinki, can't wait!

4 comments:

 1. Ihanat kuvat :) olen lukenut jo uudemmatkin postaukset, mutta piti vielä tätä kehua. Itse olen niin kaukana pastelleista kuin olla voi, mutta silti pidän näitä kuvia (ja tuota paitaa) erityisen kauniina. :)

  ReplyDelete
 2. Voi miten kiva blogi sinulla Ida! Taidan ekaa kertaa olla kylässä.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ihana kuulla! Ja tervetuloa :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved