Greyish

11/03/2012
Sunnuntaipäivää! Tulin hetki sitten kotiin mitä herkullisimmalta sunnuntaibrunssilta Krullasta - niiden buffetpöytien jälkeen ei tarvitse syömistä miettiä enää koko päivänä...! Pelkästään jälkiruokabuffet oli niin kattava, että pieni kylä olisi siitä saanut runsaasti syödäkseen (meidänhän itse tietenkin piti ahtaa jokaista kakkulajiketta lautaselle, vaikka napaa kiristi jo kaikkien alkupalojen, croissantien, munakkaiden ja hedelmäsalaattien jäljiltä).

Päälle noukin vaaterekistä Zaran harmaan collegebleiserin, joka on siisti, mutta rento ja mukava. Kaveriksi beige t-paita ja vähän repaleiset pillifarkut. Kotoa lähtiessä jokin valoilmiö häikäisi niin, että kuvaan osuivat aurinkolasit nenälle. Ulos päästessäni ei niillä enää kamalasti käyttöä ollut (nyyh), mutta peittäväpä ainakin tässä aamuturvonneet silmäni :D

Rentoa sunnuntain jatkoa kaikille! :)

//Good day! I just came from a lovely Sunday brunch - Krulla's buffet tables are full of delicious treats and I think I overate again! Too many croissants, omelets, fruits and cakes, pfuuh!
Todays outfit was a grey college blazer from Zara, paired with beige t-shirt and jeans. While taking these pictures I guess I saw the sun, but it disappeared somewhere when I got out... Nevertheless, have a nice Sunday!

2 comments:

  1. Utelu jatkuu! Viimeks kyselin mistä sun farkut on peräisin, mutta nyt kiinnostais mistä oot löytäny parhaat t-paidat? Valkoiset nimenomaan :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heippa taas! :) valkoiset teepparit olen suurimmaksi osaksi ostanut ihan hennesiltä tai monkista, samoin kuin perustopit. mielestäni niissä on hyvä hinta-laatusuhde, varsinkin kun kalleimmissakin merkeissä vähän turhan usein rupeaa kangas kellastumaan tuolta kainalon seudulta :/ jotkut hennesin paidat ovat nyppyyntyneet useiden pesukertojen seurauksena, mutta suurin osa on säilynyt hyväkuntoisina jo vuosia :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved