Enchanté!

30/03/2012Olin eilen ystäväni kanssa juhlistamssa Kultasepänliike Tarkiaisella Maria Rocherin esikoisromaania Enchanté - hauska rakastua! Kirja kertoo twentysomething Verasta, joka haaveilee rakkaudesta ja päättää lähteä valloittamaan Pariisin, rakkauden kaupungin. Kirjassa seurataan Veran matkaa ranskalaisten miesten, shampanjan ja korkeiden korkojen keskellä.

Rocher itse on asunut Pariisissa kaksi vuotta, ja kirja peilaakin paljon myös hänen omia kokemuksiaan. Kirjan ulkomuoto on herkullisen houkutteleva sekä sen kirjoittaja erittäin valloittava! Ja kuten Maria itse sanoi: "Se, että nautit shampanjasta ja muodista, ei tee sinusta tyhmää."
En malta odottaa, että pääsen kirjan kimppuun! Kirja on siis tullut myyntiin eilen torstaina, ja suosittelen kaikkia niitä tutustumaan, joihin vetoavat sanat Pariisi, chick lit sekä ranskalaiset miehet!

// My friend and I attended yesterday a book releasing of Maria Rocher's first novel, Enchanté!

6 comments:

 1. Hei, kiitos vinkistä! Voisipa tuon kesällä lukaista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen! Tämä vastaa juuri omaa mielikuvaani kesälukemisesta :)

   Delete
 2. Mulle kolahti tää postiluukusta eilen, ja vaikutti kyllä kieltämättä oikein hyvältä nopealla vilkaisulla!:P Ihanaa päästä lukemaan tällasta hömppää iltasin noitten pääsykoekirjojen vastapainoks! Tosin mulla menee todennäkösesti varmaan vuosi, että saan tän luettua, kun oon iltasin niin väsynyt, että saan kolme sivua luettua, ja sit tulee jo uni hih:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, varmasti tämä houkuttelee enemmän kuin pääsykoekirjat! :) Ja pitäähän tiukkaa luku-urakkaa vähän palkitakin jollain kevyemmällä! Tosin jos keksen "palkinnon" nukahtaa, niin se on vähän harmi :D

   Delete
 3. Kiitos vinkistä. Tämä on ehdottomasti päästävä lukemaan! :)

  ReplyDelete
 4. Vaikuttaa lukemisen arvoiselta! Nykyään tulee luettua tosi vähän kirjoja, ei muka ole aikaa sellaiseen.

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved