Things are gonna change

13/01/2012

Tämä vuosi on alkanut itselläni aika rytinällä. Vuotta on kulunut vasta pari viikkoa, ja olen jo ihan pyörällä päästäni! Lontoon matkan jälkimainingeissa olen yrittänyt selvitä tästä viikosta flunssaisena ja väsyneenä - kotiinpaluun jälkeisenä yönä sain nukuttua 4 tuntia ja keskiviikkona työvuoro alkoikin 5.30. Viimeöiset kymmenen tunnin unet eivät tunnu missään, enkä voisi olla iloisempi tulevasta viikonlopusta (vaikka se tarkoittaakin tiedoston ont.docx saamista valmiiksi).


Tästä kaikesta huolimatta vuosi on alkanut todella hyvin! Aiemmin mainitsemani tärkeä tapaaminen meni hyvin ja poiki toisenkin tapaamisen. Seuraavakin meni nappiin ja sen tuloksena minulle tarjottiin uutta työpaikkaa! Sanomattakin selvää, olen todella innoissani!

Uusi työ alkaa hetken kuluttua. Sitä ennen saan nauttia hieman vapaapäivistä, jotka tulevat kyllä tarpeeseen. Uudessa työssä työajat ovat säännöllisemmät (ei enää 4.30 herätyksiä tai viikonlopun 20 tuntisia työvuoroja) ja uskon vastuun olevan suurempi. Kyseessä on iso, arvostettu kansainvälinen yritys, jolla on vakiintuneet työtavat ja toimistokäyttäytyminen. Tätä kaikkea toivoin etsiessäni uutta työpaikkaa, mutta silti tällaisesta rennonletkeästä pikkutoimistosta siirtyminen ihan oikeaan business-maailmaan jännittää. Uskon kuitenkin, että kaikki menee hyvin ja tulen viihtymään uudessa työssäni - kaikki tähän mennessä tapaamani työkaverit ovat olleet ihania.


Uusi työpaikkani tarkoittaa uusien työtapojen opettelemisen lisäksi ihan uusia työvaatteita! Nykyisessä työssäni on erittäin vapaa pukukoodi toimistoarkena - on melkein sama mitä niskaansa heittää, jos edessä on tavallinen toimistopäivä ilman tärkeitä asiakastapaamisia. Tänäänkin olin toimistolla farkuissa, rennossa palmikkoneuletakissa sekä Converseissa. Uuden työpaikan pukukoodiksi kerrottiin smart casual ja asiakastapaamisissa suoraan business.

Tokihan minulta näihin pukukoodeihin vaatteita löytyy, mutta uusi työpaikka on ollut aika hyvä tekosyy itselleni ostella kivoja korkokenkiä, kauluspaitoja ja mekkoja. Hih!


Kuvat: Weheartit

2 comments:

  1. Hei onnea hurjasti! :> Toivottavasti onnistutaan näkemään niin voidaan vaihtaa kuulumiset. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hih, kiitos! otan ton näkemisen hoidettavakseni heti kun saan tän kökkö-opparin alta pois :D "kehittämisehdotukset ja jatkotutkimusehdotukset toimeksiantajalle"... mitä jos sellaisia ei ole?

      Delete

© Happy daysAll rights reserved