One day to go...

03/01/2012

Jipii, huomenna vihdoin lähtö Lontooseen! Matka varattiin jo ikuisuus sitten, enkä ole oikein jaksanut odotella. Huomaa myös, etten ole pitkään aikaan lennellyt mihinkään - tämä pakkaustouhu on ihan kaaottista! En ole lainkaan normaali järjestelmällinen itseni, tämä kyllä ehkä selittyy alkuviikon hulabaloomaisella ohjelmalla..En ole oikeastaan yhtään suunnitellut matkan ostoksia, koska mielestäni on paras lähteä avoimin mielin. Nettikauppojen sisältö ei kuitenkaan vastaa liikkeiden tarjontaa täysin, ja kuvassa kivan näköinen vaate voi olla luonnossa ihan horrible. No kuitenkin vähän vilkaisin Topshopin puolelle (yleistä empiiristä tutkimusta Lontoon tämän hetkisistä öö... trendeistä!) ja oli siellä muutamia kivoja juttuja!

Kaikista eniten matkalta odotan ehkä kuitenkin ruokaa :D Niin ja huippuaikaa siskon kanssa! Jaiks, miten maltan olla vielä huomisen aamupäivän töissä?

Siskolta tuli myös yksi päivä postia. Kuoresta paljastui ohjeet perehtyä itselleni tuntemattomiin punnan kolikoihin näin etukäteen, jotta shoppaus sujuu mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti! Hahah.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved