Ballerinoilla lumihankeen?

18/01/2012

En ole varmaankaan ole ainoa, jonka mielestä pukeutuminen talvella on vaikeaa ja vaati erinäisiä luovia ponnisteluja? Varsinkin nyt, kun täällä Helsingissäkin on jo ihan kunnon talvi, eli pakkasta on ja lunta riittää. Pupulandian Jenni ihmetteli marraskuussa, kun katumuotisivustoilta ei lötynyt apua inspiraation puutteeseen. Eikä muuten löydy oikein vieläkään!


Lontoossa keksin syyn tähän: tammikuussa lumesta ei ole tietoakaan, aurinko paistaa ja lämpöasteet lähentelevät kymmentä. Viihdyin mainiosti nahkatakissa ja villaviitassani, joita en ole voinut Suomessa harkitakaan lokakuun jälkeen. Näin lontoolaisilla paljaita sääriä, ballerinoja (paljaissa jaloissa) ja takittomuutta.

Vaikka The Blonde Saladin Chiaralla on varmaan Milanossa hieman viileämpi kesään verrattuna, ei aamulla silti ensimmäisenä tarvitse ajatella, onkohan aura käynyt myös työpaikan luona tai tuleekohan juna tänään, vai jäädynkö asemalle... Niin epäreilua!

Onneksi kohta työmatka lyhenee puoleen ja matkan ainoa ulkoilmakontakti on alle minuutin kipittely metroaseman uumeniin. Jos ei vaikka tarvitsisi laittaa villasukkia, kahta villatakkia ja megatoppatakkia aina, kun astuu ulos :)

Kuvat: The Blonde Salad, Anouska, What do I Wear

4 comments:

 1. Joo, toi on kyllä niin väärin!:/ Varsinki kun kaikki välikausitakit on paljon kivempia kuin varsinaiset talvitakit!:D Viime talven sain nauttia Englannin "lämpimästä" talvesta, ja kyllä sen eron oikeasti huomasi, pukeutumiseen oli paljon enemmän inspiraatiota, kun sai laittaa päällen melkein mitä halusi, kuhan nyt jonkinlainen takki oli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Ja meillä toimistolla on tällä hetkellä vielä niin viileäkin (lämmitykset on kyllä täysillä, ei auta), joten tarvitsee vielä miettiä mikä villapaita mahtuu minkäkin takin alle ja onko missään mitään järkeä! :D
   Elättelin jo suuria toiveita, ettei tännekään olisi tullut lunta tai pakkasta! Jouluun asti näytti hyvältä... :D

   Delete
 2. Mä oon ihan samaa mieltä! Mä oon kaiken lisäksi niin vilukissa että sisälläkin pitää olla paljon vaatetta päällä :D Yritä siinä sitten pukeutua tyylikkäästi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niinpä! ja meillä on myös toimistolla aika kylmä (6. krs ja vanhat ikkunat, tuulee!), eli tyylikkäänä istun sielä villapaidat ja huivit päällä, villasukat jalassa... classy! :D

   Delete

© Happy daysAll rights reserved