Prizes, prizes...

16/01/2012

En ole oikein koskaan harrastanut itselleni lahjojen ostamista jouluna tai syntymäpäivinä. Mutta muuten olen kyllä aika konkari itseni palkitsemisessa! Lontoosta kotiin lähtivät korvikset ja kello palkintona uudesta työpaikasta ja kirjoittaessani opparin viimeisiä rivejä voinkin alkaa hyvin miettä jo palkintoa tämän urakan suorittamisesta! Välillä meinasi usko tässä prosessissa loppua ja unettomia öitäkin on aiheen tiimoilta vietetty muutaman kerran, joten, hyvä minä!
Palkintolistalla mielessäni on lähinnä pyörinyt nämä kolme ehdokasta: Chanel 2.55 flap bag, Louis Vuitton Damier Speedy 30 ja Kartellin Louis Ghost. No, heti ensimmäisenä voidaan todeta, ettei 2,55 valitettavasti taida juuri tällä kyseisellä hetkellä mahtua budjettiini, siskon kanssa tekemistä hienoista suunnitelmista huolimatta :( Muutaman päivän pohdintojen jälkeen olen alkanut taipua Speedyn puolelle, Ghostin voin ostaa vaikka valmistumisen kunniaksi ;--)

Onko muilla tapana palkita itseään? Laukun kuvan häämötellessä silmäkulmassa, olen todennut opparinkin valmistuvan vähän rivakammin! Ostoksille ei nimittäin ole mitään asiaa, ennen kuin tiedosto on lähetetty opettajalle...

Kuvat lainattu.

2 comments:

  1. voih, samoja haaveita minullakin :) ja ehdottomasti pitää itseään palkita, äitini aina toistaa vanhaa sanan laskua kuin "ei kukaan muukaan kissan häntää nosta jollei kissa itse" ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hienoa, että muutkin ovat samaa mieltä! ei ne tavarat kotiin asti vaan unelmoimalla tule, pitää vissiin myös ostaa ;))

      Delete

© Happy daysAll rights reserved