Helmikuun parhaat

28/02/2018

Helmikuun parhaat

1. Absoluuttisen paras asia helmikuussa oli lisääntynyt valon määrä! Aamuisin herään vielä pimeän aikaan, mutta aloitellessa töitä alkaa jo olla valoisaa. Muistan taas, miten ihanan valoisa kotimme on, kun aurinko on tulvinut sisään useampana päivänä (ja muistan, kuinka paljon pölyä kahden ihmisen ja yhden koiran talous tuottaa).

2. Tapasimme siskoni kanssa muutaman kerran arkipäivätreffeillä, mikä on ollut aika harvinaista herkkua viime vuosina siskoni työn/työpaikan sijainnin vuoksi. Ensimmäisillä treffeillä kierrätin häntä pitkin Hakaniemen putiikkeja, toisella kerralla kävimme Von Wrightien näyttelyssä. Lounaita maisteltiin tietenkin suosikeissani, eli Kampai3:ssa ja Rojissa.

3. Ystäväpiiriimme tupsahtanut pikkumies, jonka nimijuhlia vietimme muutama viikonloppu takaperin, ja jonka saimme kunniavieraaksemme sunnuntaikahveille viime viikonloppuna. Hän on kovin hurmaava, kuten parikuukautisten tapoihin kuuluu. Hän sai myös kunnian olla ensimmäinen vauva, jonka Midi tapaa. Alun ihmettelyistä huolimatta ennustan syvää ystävyyttä.

4. Museot ja museokortti. Ostin tammikuussa meille museokortit, ja helmikuun aikana olen käynyt jo kolmesti museossa: katsomassa California-näyttelyn Designmuseossa, ihastelemassa Didrichsenin taidemuseossa sekä fiilistelemässä lempimuseossani Ateneumissa.

5. Pakkaspäivinä nautittu kaurajuomakaakao. Mikä sen parempaa parin kilometrin koiralenkin jälkeen, kuin höyryävä kaakao kermavaahtokikkareella? Kauden herkullisin kaakao syntyi Oatlyn iKaffesta, lorauksesta Valion Oddlygood-kaakaojuomaa, Clipperin kaakaojauheesta, vaniljasta ja luomukermavaahdosta. N a m .


Helmikuussa innostuin myös

Inken purkkinurkasta
Yellow moodin kierrätysoppaasta
sekä lempikauppani Petit St. Lousin laajentuneesta valikoimasta

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved