Winter wish list

30/11/2015

Tämän vuoden syksy ja alkutalvi ovat olleet erittäin paljon mieleeni – sekä henkinen että fyysinen minäni inhoavat kylmää ja sellaista "winter wonderlandia", jota kaikki muut tuntuvat fiilistelevän tuon tuosta.

Palelen herkästi, siis todella herkästi, ja yleensä palelen lokakuusta huhtikuuhun. Tänä vuonna kaivoin paksumman untuvatoppikseni esiin vasta tällä viikolla, mikä taitaa olla jonkinmoinen ennätys... Villasukkia tosin olen pitänyt jalassa läpi vuoden.Kaikki vaatteet ja nilkkurit Esprit // käsivoide ja vartalovoide Mia Höytö Cosmetics
sormus Pernille Corydon (Nougat) // iPhone-kuoret Nunuco Design Company


Nyt on kuitenkin kai pikkuhiljaa taivuttava siihen, että t a l v i on todellakin tulossa. Aseeni ovat joka vuonna olleet seuraavat, ja uskon niiden toimivan myös tänä vuonna:

1) ihania lämpimiä vaatteita

2) tehokkaat ihonhoitotuotteet

3) vähän jotain ekstraa arkeen


Tutkin taas hetken tauon jälkeen Espritin nettikaupassa, jossa silmäni kiinnittyivät varsinkin tuohon vihreänruskeaan buklee-neuleeseen, joka näyttää niin pehmeältä ja lämpimältä. Pahasti ei häviä pehmoisuudellaan tummansininen mohair-neuletakkikaan, mutta neuletakkeja on tullut lähiaikoina hankittua ihan urakalla... Molemmat sopivat kyllä täysin siihen muhkeaan renttulookin, josta aikaisemminkin kirjoitin.

Vaatteiden lisäksi pehmeyttä kaipaan säiden kylmetessä myös iholle – kun lämpömittari putoaa alle 10 asteen niin myös nenäni iho meinaa tippua. Olen pitkään käyttänyt päivittäin kasvojen puhdistukseen ja kosteutukseen luonnonkosmetiikkaa, mutta suomalaisen Mia Höytö Cosmeticsin tuotteet kiinnostaisivat. Vai miltä kuulostaisi Pumpuli käsille tai Silkki vartalolle? Silkillä pehmyteittyihin käsiin sopisi kimaltelemaan Pernille Corydonin helmisormus (näissä kuivissa koppurasormissa se tuskin tulisi kovinkaan edukeen esille).

Suojaa kaipaisi myös uusi puhelimeni – Nunucon tuore Bonbon hoitaisi sen, olisi tavattoman söpö sekä muistuttelisi tulevista lämpimämmistä säistä. Varpaita suojaamaan puolestaan tarvistisin uudet nilkkurit. Espritiltä löysin ihanien villapaitojen lisäksi myös nämä nahkaiset nilkkurit, joissa korkoa on sopivan paljon, mutta ei liikaa arkikäyttöön.

Millaisia keinoja teillä on talvesta selviämiseen?


No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved