Autumn outfit inspiration

30/10/2015
Taas on se aika vuodesta, kun seison aamuisin vaatekaappini edessä turhan kauan tuskastellen.

Kertokaahan, onko joku teistä keksinyt jo ratkaisun siihen, miten pukeudutaan lämpimästi mutta business-pukukoodin mukaisesti kuitenkin niin, että oma tyyli ei kärsisi? Koska tämä juuri on minulle ongelma j o k a s y k s y.

Tällä hetkellä mieleni tekisi pukeutua vain muhkeisiin neuleisiin, pipoihin ja revittyihin farkkuihin – oikein (konservatiivisen) toimistokelpoisesti siis. Onneksi vapaa-ajalla saan vedellä niin villaisesti kuin haluan, lenkkareissa ja renttulookissa jos mieli tekee.

Kävin aiemmin tällä viikolla vaatekaappini taas täysin läpi. Tein suursiivouksen tavaroilleni alkukesästä KonMarin innoittamana, mutta huomasin siellä silti muutamia vaate- ja laukkukappaleita, jotka saavat siirtyä eteenpäin. Lisäksi yritin pohtia, millaisia vaatekappaleita kaipaisin (siis vähän tarkemmin, kuin "ihania muhkeita neuleita").

Seuraavaksi olisikin vuorossa keskustan kauppojen koluaminen, jonka tiedän jo valmiiksi olevan aika uuvuttavaa... Olen esimerkiksi villapaitojen kanssa tosi kriittinen, niin materiaalin kuin mallinkin puolesta. Olin ajatellut uhrata huomisen lauantain tälle, mutta kappas, sehän onkin pyhäpäivä. Joku toinen päivä siis, siihen asti täytyy vielä tuskastella kotona.

Jos teillä on tiedossa hyviä vinkkejä noihin villapaitoihin ja muihin, niin saa vinkata! :) En kai ole ainoa, joka näiden asioiden kanssa tuskastelee...


Pics: @audreylombard, @pepamack, Mija, Happily Grey, The Moptop, @harperandharley, unknown, @pepamack

2 comments:

  1. Ai toi sun lookkis kuulostaa niiin hyvältä! Mullekin revityt farkut, kitoos :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No eikö! Harmi, kun säät alkaa olla jo niin viileät, että renttolookista täytyy karsia jo vapaa-ajallakin...

      Delete

© Happy daysAll rights reserved