Hel yeah

21/10/2015Elämääni on ilmestynyt lähiaikoina muutamia kivoja juttuja Suomen Turusta.

Näissä kuvissa niistä näkyy yksi, nimittäin Bo LKV:n Helsinki-juliste – se samainen, josta haaveilin ääneen elokuussa.

Juliste pääsi paikalleen olohuoneen tv-tasolle, jossa se korvasi vuosia nähneen Ikean New York City Mapin. En ole edes käynyt New Yorkissa, joten loogisella päättelykyvylläni tämä asuinkaupunkiani kuvaava juliste sopii kotiini hieman paremmin. Pidän myös siitä (yllättäen...), että julisteen ilme on vaalea ja minimaalinen.Tätä julisteen Helsinkiä on tullut nyt lähiaikoina tuijoteltua oikein urakalla, kun olen blogiprojektien vuoksi parkeerannut itseni sohvalleni tasoa vastapäätä useampana iltana useamman viikon ajan. Siinä on koettu taas kaikenlaisia hetkiä aina luovuuspuuskista täysturhautumiseen – onneksi kivat fiilikset ovat olleet pääasiassa hallitsevia kiireellistä aikatauluista huolimatta.

Tuloksia on kuitenkin saatu, ja tällä kertaa ulkoasumuuntimeen pääsivät Ullan Viiskulma sekä Alman blogi. Käykäähän kurkaamassa, jos ette ole vielä ehtineet!

5 comments:

 1. Toi juliste on ihana. Hyvin ovat markkinoineet, se tupsahtelee tämän tästä ainakin mun fb-feediin jonain mainoksena, ja just viime viikolla päätin että se on hankittava :) Ja onhan sitä Turku-versionakin! Tosin Turun asemakaava ei ole noin kivan mallinen kuin Helsingin, eli ihan puhtaasti kuvanakin Helsinki toimii paremmin!

  ReplyDelete
 2. AAARGH!!! Mun pitäis ostaa tuo juliste myös, mutta en ole saanut aikaiseksi. Tuo on niin magee <3

  ReplyDelete
 3. Ihana juliste! Se Ikean New York oli meidänkin seinällä vaikka miten kauan, tää on kyllä sata kertaa hienompi. t. supertyytyväinen Alma :)

  ReplyDelete
 4. Täällä kans Helsinki-juliste oottaa seinälle pääsyä. Ostitko kehyksineen? Mietin juuri mistähän löytyisi sopivin kehys, Ikeasta varmaan :)

  ReplyDelete
 5. Ostin tänään kehykset samalle julisteelle ihan kodin anttilasta puoleen hintaan, 25e. (vantaan ikean vierestä..)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved