On my wishlist

27/08/2015Kahvinkeitin Chemex // IKEA kasvi // Bo LKV Helsinki-juliste
IKEA Sinnerlig-jakkara // IKEA Nordmärke-laturi // Totême rantapyyhe
Kuva olohuoneesta/matosta: Less Is More


En ole viimeisen vuoden aikana kauheasti miettinyt sisustusjuttuja, mutta nyt lähiaikoina nekin ovat pyörineet hieman enemmän mielessä. Useimmat ovat aika pieniä ja helposti toteutettavia (mitä nyt haluaisin vaihtaa lattian pähkinäpuulaminaatista valkoiseksi maalattuun lankkuun...), mutta freshaisivat yleisilmettä siitä huolimatta.

Toivelistalla on asioita ihan viherkasveista uuteen mattoon (tosin punainen intialainen matto tarvitsisi ehdottomasti kaverikseen sen valkoisen lankkulattian). Seinälle haluaisin jotain uutta, ja tuo Bo LKV:n Helsinki-juliste olisikin ihan täydellinen. Kylpyhuoneeseen haluaisin täysuudistuksen myös, mutta koska vuokra-asunto, niin uudet vaaleat tekstiilit jo riittäisivät. Totêmen pyyhkeet näyttävät kyllä niin muhkeilta, mutta muhkea on myös niiden hinta...

Chemexin kahvinkeitin puuttuu vielä kahvilakavalkaadistani - uskoisin sille tulevan ihan käyttöäkin, mutta lähinnä kyllä haulaisin ihastella hyllyssäni tuota kaunista muotoilua... Keittiöön haluaisin vaihtaa avonaisen Lack-hyllystön tilalle metallisen avohyllyn. Sattuuko kukaan tietämään, saako tätä IKEAN Hyllis-hyllyä (tai vastaavan näköistä) korkeampana mistään?

Onko muilla havaittavissa vuodenajan vaiheessa tulevia sisustuspuuskia? Millään en haluaisi myöntää tämän olevan mitään syksyistä pesänrakennusta, mutta well...

2 comments:

 1. Itse muutin juuri (tai no virallisesti vasta ensi viikolla kuun vaihtuessa) Helsingistä Turkuun ja pakko oli ostaa tuo Helsinki juliste. Sopivia kehyksiä siihen metsästin hetken kun tosiaan tilasin tuossa isommassa koossa. Ikeasta oli juuri viime kuussa poistunut myynnistä kapeat mustat metallikehykset (strömby) oikeassa koossa eikä enää niin isoa ollut tulossa, puiset paksummat ribba kehykset ei taas itseäni miellyttäneet. Lopulta löysin ohuet mustat metallikehykset oikeassa 70x100 koossa clas ohlsonilta (http://www.clasohlson.com/fi/Valokuvakehys/Pr344187001).

  Tämä siis vinkkinä jos satut tilaamaan tuon tuossa isommassa koossa ja kaipaat juuri kapeita mustia kehyksiä. Tietty kehystämöt on yksivaihtoehto, mutta itse tyydyin halvempaan ratkaisuun. Seinälle ei ole tuo oma juliste vielä päässyt enkä osaa käytännössä siis sanoa miltä tuo tuossa oikeasti näyttää, mutta uudessa asunnossa sitten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei suuret kiitokset Linda vinkistä! Multa löytyy kotoa paksut ribba-kehykset, mutta ne kyllä tuntuu tuohon printtiin vähän liian raskailta. Täytyy käydä Clasulta kurkkaamassa. Nuo kuvassa postauksen kuvassa olevat kehykset ovat ihanan sirot :)

   Mutta sun kotiin tuo juliste sopii kyllä ihan täysin! :) Onnea uuteen kotiin ja kaupunkiin!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved