WERAW & HIMA Organic Café

14/08/2015Onko kesällä auennut HIMA Organic Café teille jo tuttu? Palaveerasin tiistai-iltana ihanan ystäväni Veeran kanssa krunalaisen kahvilan pihalla, ja ajattelin tulla asiasta vinkkaamaan myös teille!

Veeran oma yritys WERAW valmistaa sekä makeita- että suolaisia raakaruokaherkkuja, ja tällä hetkellä Veeran tuotteita on saatavilla myös HIMAsta! Itse olen saanut maistella Veeran kokkailuja jo pidemmän aikaa, ja voi pojat. Veera järjestää myös erilaisia raakaruokakursseja, joista löytyy enemmän tietoa WERAW:n kotisivuilta ja Facebookista.

Kuulemani mukaan myös catering-palveluita on tarjolla. Voi kunpa joku tulisikin joka päivä tuomaan kotiovelleni tällaisia herkkuja... (Muistelen edelleen hävettävän usein tattarimysliä ja mantelimaitoa, jota söin Veeran järjestämällä marraskuisella brunssilla.)HIMA Organic Café toimii HIMA Happinessin tiloissa, ja miljöö onkin aivan mieletön. Vanha tiilitalo lautalattioineen sekä pihalle rakennettu kesäterassi takaavat, että tämä on ehkä Helsingin söpöin kahvila.

Jos haluatte sekä silmää että makunystyröitä hemmottelevan kahvilakäynnin, niin suosittelen suuntaamaan HIMAan. Nyt elokuussa kahvila on auki maanantaista perjantaihin kello 10-17, mutta syyskuussa aukioloajat Veeran mukaan pitenevät.

WERAW.fi
WERAW Facebookissa
WERAW Instagramissa

HIMA Organic Café
Siltavuorenranta 16
00170 Helsinki

2 comments:

© Happy daysAll rights reserved