Sun is shining and so are you

09/08/2015Palasin lomalta töihin maanantaina, pienen masennuksen kanssa. Kesälomani oli mahtava, mutta silti jäi niin monta etukäteen suunniteltua asiaa tekemättä. (Pääosin syytän tästä säätä, en suinkaan omaa saamattomuutani.) En ehtinyt käydä Pihjalasaaressa aurinkoa ottamassa, Suomenlinnassa piknikillä, Korkeasaaressa kymmenen vuoden tauon jälkeen tai päiväretkellä Porvoossa.

Mutta sitten oli tämä viikko, ja totesin, että eihän se kesä lomaan loppunut.

Elokuu on joka kesä ollut aina hieman maagista aikaa, ja niin se taitaa olla myös tänä vuonna. Tällä elokuun ensimmäisellä viikolla ehdin jo katsella auringonlaskua Hietalahdenrannassa, illallistaa tyttöporukalla, juoda caipirinhoja Teurastamolla, nauttia roséta Lonnan rantakallioilla DJ:n soittaessa taustalla, käydä piknikillä Koffarissa Eveliinan, Janican, Emmin sekä Kirsin kanssa ja kerätä 2,5 litraa villivadelmia.Tulossa on myös kaikenlaista odottamisen arvoista. Ensi viikolla yritän vihdoin ennättää Lintsille ja viikonlopuksi on tiedossa huikea mökkireissu. Töiden jälkeen ehtii hyvin vielä kierrellä kahviloissa ja ravintoloissa, tai istua Espalla lukemassa kirjaa. (Sitä olen muuten tehnyt paljon lomallani, istunut Espalla lukemassa kirjaa. Tai juomassa kahvia. Tai välillä molempia. Usein sitä tuntui, kuin ei olisi Helsingissä ollenkaan!)

Muita huikeita juttuja, joita kesähesassa voisi vielä tehdä: suppaus, illallinen Liuskaluodon Skifferillä, iltapäiväkahvit Sinisen huvilan kahvilassa, loikoilu Katajanokan Altaalla ja leffailta Kino Engelin Kesäkinossa.

Kuvissa rakkaudentäytteisiä fiiliksiäni kesäistä Helsinkiä kohtaan niin Teurastamon Street food Thursdaysta kuin Lonnan Poiju-klubilta. Suosittelen molempia tapahtumia kaikille, ehdottomasti. Herkullista ruokaa ja tanssimista kesäyössä tähtitaivaan alla – parempaa ei voisi ollakaan.

4 comments:

 1. Lauantai-iltana oli kyllä tosi kivaa! :) Ja oi vitsi mitä kuvia - toi taivas tässä ihan viimeisessä on kyllä täydellinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä ihan huippu ilta, kiitos vielä siitä! :) Ja kerrankin jaksoin raahata kameran mukaan, ja olin niin iloinen että sen tein! Harvoin saa tällaisia kuvia napattua ;)

   Delete
 2. Tervetuloa vaan Porvooseen vaikka viikonloppuna! ;-) Niin hienoja kuvia taas! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! Voi olla, että ensi viikonloppuna sinne tiet johtavat ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved