Say yes to new adventures

31/08/2015En oikein osannut olla mitään mieltä tulevasta syksystä, mutta nyt tuntuu, että just se on se juttu.

Kun ei ole ollut liikaa odotuksia tai suunnitelmia, niin ei tule pettymyksiä ja on aikaa ja mahdollisuuksia tehdä kaikkea, mitä eteen sattuu. Olen muutenkin yrittänyt tehdä liian tarkkoja suunnitelmia tulevaisuuden varalle, sillä olen huomannut, että eivät asiat mene kuitenkaan niiden tekemieni suunnitelmien mukaan.

Kyllä se elämä laittaa palaset sitten oikeille kohdilleen, kun on niiden aika.Tietenkin jotain suunnitelmia olen tehnyt. Yksi niistä on koulu, joka alkoikin viime perjantaina! Tunnen olevani siellä oikeassa paikassa, kuunnellen ja tehden juuri niitä asioita, jotka ovat jo pitkään kiinnostaneet.

Viikonlopun jälkeen olen inspiroituneempi kuin pitkään aikaan, ja maanantai-aamuna olisin mielummin jäänyt kotiin piirtämään ja suunnittelemaan, kuin istumaan toimistolle. Inspiraatio tulee varmasti heijastumaan seuraavan vuoden aikana myös tänne blogiin.

Ihanaa elokuun viimeistä päivää!

5 comments:

 1. Syksy on ihanaa aikaa, voi aloittaa jotain uutta kuten opiskelemaan, itsekin aloitin viikko sitten lopultakin koulun ja on se vaan niin jännää (vielä tässäkin iässä) :) Ihanaa syyskuuta sinne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olet kyllä ihan oikeassa! Musta tuntuu, että eka koulupäivä jännitti näin aikuisena paljon enemmän, kuin silloin pienenä seitsemänvuotiaana... :D Meinasin jo pyytää, että joku kavereista tulisi pitämään kädestä kiinni... Jännäilyistä huolimatta kaikki sujui hyvin ja uusia kavereitakin löytyi heti :) Toivottavasti sullakin alkoi kivasti ja mielenkiintoisesti opinnot, ihanaa syksyn jatkoa! :)

   Delete
 2. Ei vitsit, tuo koulu kuulostaa niin siistiltä ja on varmasti NIIN sun juttus! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Linda! Oon kyllä niin innoissani, ja tällä hetkellä ei kaduta yhtään! (paitsi ehkä se, että uskalsin tehdä tällaisiä päätöskiä vasta nyt enkä aikoja sitten :D)

   Delete
 3. Mä niin tiedän ton tunteen. Mäkin aloitin uuden kurssin nyt syksyllä ja tunnen joka kerran olevani vähän kuin kotona :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved