Quiet

23/11/2015

Lähiviikkona (kuukausina?) olen ottanut tietoisesti hieman etäisyyttä kaikenlaiseen sosiaaliseen mediaan. Instagramia olen päivitellyt todella hiljaiseen tahtiin, ja meni useita viikkoja kun en käynyt esimerkiksi Snapchatissa lainkaan.

Olen tainnut saada sellaisen kiiltokuvaähkyn, jos tiedätte mitä tarkoitan. Blogeja en ole aktiivisesti lukenut useampaan viikkoon, ja Bloglovinissa pistäytyessäni olen ohimennen myös karsinut seurattavien listaani. Omaa blogiakaan en ole jaksanut pohtia, vaikka muiden blogeja olen kehittänyt sitäkin enemmän.Freelance-puolella onkin ollut tosi kiva syksy ja alkutalvi, mielenkiintoisia projekteja kivoille tyypeille. Vapaa-ajalla olen keskittynyt niihin, sekä muihin toiminimeen liittyviin käytännönjuttuihin. Tehnyt koulutehtäviä, nähnyt ystäviä, ollut poikaystävän kanssa.

Merkityksellisiä juttuja, siis.

Aika hiljaista oli myös viime lauantaina Suomenlinnassa, kun lähdimme käymään siellä poikaystävän kanssa. Muutaman muun kylmästä värisevän turistin kanssa istuimme lautalla ja kahvilassa juomassa kaakaota. Tämä pieni matka oli virkistävä, ja oli kiva käydä pitkästä aikaa Suomenlinnassa kesäsesongin ulkopuolella. Suosittelen, jos haluaa vähän tuulettua.Tarkoitus oli kuvailla ihan muita juttuja, mutta nämä kuvat tuli napattua samalla. Ihanaa alkanutta viikkoa, puput!

takki Marks & Spencer
neule Mango
housut Mango
pipo H&M
huivi BikBok
kengät Dune
laukku Marc by Marc Jacobs

2 comments:

 1. Olen samaa mieltä Suomenlinnasta sesongin ulkopuolella. Joku vuosi takaperin kävin siellä ihan sydäntalvella, kun lunta oli monta metriä. Meri oli tosi magean näköinen jäisenä, kun se halkeili isoiksi lautoiksi ja kun aurinko laski sen lumikomeuden keskellä, vauu. Pikkasen oli tosin vaarallista, kun lunta oli niin paljon ja Kustaanmiekka nyt on täynnä niitä "kumpuja" ja ihme kolosia. Niin ja kylymä oli kans :) On se ihanan erilainen eri vuodenaikoina. Kivaa viikkoa sinulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin olin Suokissa käymässä eräs vuosi todella lumiseen aikaan, ja siellä oli kyllä upean näköistä! Harmi, kun harvat helsinkiläisetkään tajuavat käydä saarella muulloin kuin kesällä – turisteja ilmeisesti kuitenkin riittää jonkin verran. Voisikin tänä vuonna ottaa tavoitteeksi käydä taas tuollaiseen maagiseen lumikinos-aikaan! :)
   Ihanaa tulevaa viikkoa sinulle! <3

   Delete

© Happy daysAll rights reserved