Midi my boy

16/05/2015Viimeinen viikko on kulunut vähän alakuloississa merkeissä, ja sen vuoksi blogissakin on ollut hieman hiljainen viikko. Olen yrittänyt keskittää vähäisetkin energiat perusarjen pyörittämiseen, töissä käymiseen ja sovittujen freelance-hommien hoitamiseen.Aina silloin kun elämä heittää kasan sitruunoita eteeni, en voisi olla kiitollisempi tuosta nappisilmäisestä karvapallosta, joka iltaisin kaivautuu kainalooni nukkumaan. Oli miten huono päivä tahansa, niin monsieur Midi saa minut aina paremmalle tuulelle hölmöine leikkeineen ja ihmeellisine temppuineen. Jos tulee itku, niin karvapallo tulee nuolemaan kyyneleet poskilta, tai jos riemu on rajaton, jakaa Midi sen kanssani ympäri asuntoa meuhkaten.

Kyllä jokaisella pitäisi olla tällainen rakkauspakkaus kotonaan!Karvapallon pusujen täytteistä viikonloppua kaikille! Palailen taas pian linjoille vauhdikkaamman postaustahdin kanssa!

6 comments:

 1. Toivon sulle hyviä tuulia jo ihan pian, välillä niitä alhoja vaan väistämättä on.. Ihana kuitenkin kun mini-monsieur ja kaltaisensa on olemassa! Ne on just niinkuin sanot, kaikissa tunteissa mukana <3 kaikkea hyvää <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eveliina<3 Tottahan se on, aina välillä näitä kuoppia tulee. Ajan kanssa onneksi kaikesta selvitään, varsinkin kun on karvapötkylä kyljessä koko ajan kiinni :)

   Delete
 2. Meiltäkin lapsuudenkodistani löytyy tälläinen karvapallo, tosin lyhytkarvaisena ja mustana! Olen monesti ystävilleni todennut, että en enää ikinä pysty vaihtamaan rotua mihinkään toiseen. Sen verran suuri persoona kyseessä. Tosin viime kesäisen muuttoni jälkeen meidän herra jäi mamman hoiviin, sen verran lellitty hän on äitini puolelta... :') Täysin pystyn allekirjoittamaan jokaisen sanasi!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Chihuahuat ovat kyllä niin ihanan sosiaalisia ja tuollaisia höpsöjä menijöitä! Oikein kunnon sylikoiria, mutta esimerkiksi Midi jaksaa myös lenkkeillä oikein kunnolla. Olen siis ihan samaa mieltä, että kyllä tämä on se mun koirarotu! :) Toivottavasti saat usein karvakuonolta suukkoja, vaikkei samassa osoitteessa enää asukaan!

   Delete
 3. Ihana karvakasa :) Minkä ikänen Midi nyt onkaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Midi täyttää heinäkuussa kolme vuotta! Iso poika jo :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved