How to follow my blog

08/05/2015

Yksi blogiskenen aikakausi on tulossa päätökseen, ja moni teistä lukijoista on varmasti jo bongannut uutisen Blogilistan lopettamistesta. Kesäkuun vaihteen jälkeen blogeja ei pysty enää seuraamaan tuon sivuston kautta, ja tässä onkin teille Blogilistaa käyttäneille listattuna muita kanavia, joiden avulla pystyy blogiani seuraamaan.Bloglovin'
Bloglovin' on varmasti lähimpänä oleva vastike suomalaiselle Blogilistalle. Itse olen käyttänyt tätä kanavaa jo vuosia, ja sen avulla voi seurata myös ulkomaalaisia blogeja. Blogipostauksia pysyy myös tallentamaan muistiin, ja feedin blogipostauksia pystyy järjestämään sekä tuoreimmasta vanhimpaan että toisin päin. Blogipostaukset avautuvat uuteen ikkunaan, ja Bloglovinin framen avulla pystyy helposti navigoimaan postauksesta toiseen.

Twitter @happydaysida
Twitter-tili minulla näyttää olleen jo vuodesta 2009, mutta muutaman vuoden siellä on ollut aika hiljaista. Päätin kuitenkin nyt tässä rytäkässä alkaa päivittämään uusia postauksia myös Twitteriin, sillä tiedän teistäkin monen olevan siellä. Välillä tweettailen varmasti jotain "ekstraakin", joten eikun lisäämään @happydaysida sinne justinbiebereiden ja ellendegeneresien twiittien joukkoon!

Instagram @idaeus
Instagramia päivittelen ahkerasti, ja tästä lähtien myös täällä pyrin skarppaamaan uusien blogipostausten ilmoittelusta! Jos Twitteriin eksyy välillä jotain ekstraa, niin tänne sitä ekstraa tulee sylikaupalla. Instagramissani yhdistyy sekä blogimaailma että yksityiselämä, joten sieltä saa vähän syvempää raapaisua allekirjoittaneen arkeen ja juhlaan!

Linkit näihin kaikkiin kanaviin löytyvät myös tuosta sivupalkista esittelytekstin alapuolelta. Sieltä voi nappailla tiensä myös Pinterest-tillilleni kuin napata blogin RSS-syötteenkin.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved