For Sale: Canon EF-S 55-250 mm

29/05/2015Olen päässyt KonMari-siivoustekniikan kanssa jo pitkälle, ja paljon tavaraa onkin saanut kyytiä niin vaatekaapista kuin muualtakin. Viikonlopun aikana on tarkoitus kiikuttaa pari isoa kassillista vaatteita ja kirjoja naapurin Fidaan, jospa ne sitä kautta löytäisivät kodin, jossa toisivat enemmän iloa kuin minun luonani nyt.

Siivousvimmalta ei ole välttynyt myöskään kameralaukkuni, mutta sen sisällön kanssa päätin tulla teidän luoksenne Fidan sijasta. Vaikka tämä objektiivi on minulle rakas (ensimmäinen ostamani oikea objektiivi kittilinssin lisäksi), niin se ei vain palvele minun käyttötarkoituksiani. Myynnissä olisikin nyt siis:

Canon EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS -objektiivi
hintapyyntö 200 euroa tai paras tarjous
(ovh 397 euroa)


Objekti on muutamia vuosia vanha, mutta kuten mainitsin, hyvin vähän käytetty. Olen sitä muutamilla ulkomaanmatkoilla kantanut mukana, mutta uskoisin ettei linssillä ole otettu tuhatta kuvaa enempää. Objektiivi on siis hyvässä kunnossa, niin sisältä kuin ulkoa. Kamera on ostettu aikoinaan Rajala Pro Shopista, ja heillä tuota kyseistä objektiivia on edelleen myynnissä (tästä tuotteeseen).

Kiinnostuneet voivat laittaa mulle sähköpostia happydaysida [a] gmail.com. Kommenttiboksissa voin vastailla muihin kysymyksiin :) Objektiivi sijaitsee tällä hetkellä luonani Helsingissä, mutta sen postittaminenkin tietenkin onnistuu, mikäli toiveissa on (postitus ostajan vastuulla). Toivottavasti tämäkin objektiivi löytäisi kuvausinnokkaan kodin!

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved