Date night with my Mac

17/04/2015



Heippa ja ihanaa perjantaita murut! Se on täällä taas, viikonloppu nimittäin.

Itselläni on tiedossa aika visuaalinen ja koodintäytteinen viikonloppu, sillä olen perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille aikatauluttanut jokaiselle yhden Happy days design -projektin. Suosittelenkin näiden päivien aikana seurailemaan sivupalkissa löytyviä blogeja – niissä muutamassa nimittäin tapahtuu aikalailla!

Rakastan ulkoasujen suunnittelua, elementtien rakentamista jo koodailua, vaikka täytyy myöntää: aika yksinäistä puuhaahan tämä on. Projektin ollessa käynnissä saatta helposti kulua monta tuntia ja iltaa vain koneen ruutua tuijotellen. Mac, vaikka oletkin ihana, niin välillä kaipaan deittejä muidenkin kuin sinun kanssasi.

Lyckligtvis, huomenna on ystäväni syntymäpäiväjuhlat ja pääsen näkemään myös IRL-ystäviäni.



En ole se ihan perinteisin nörtin sanakirjamääritelmä ehkä muutenkaan, enkä varsinkaan tämän iltaisten koodailueväideni kanssa. Illaksi onkin varattuna niin vihersmoothieta kuin raakakakkuakin.

Smoothieen sujautin puolikkaan mangon, pikkupätkän banaania, puolikkaan kiiwin, lehtikaalia, tyrnijauhetta, mehiläisen siitepölyä, sitruunamehua ja vettä. Ei liian makea, vaan sopivan kirpsakka!

Kakku puolestaan on karsittu versio tästä mustikkakakusta, jonka ohje löytyy Virpin Kiitos hyvää -kirjasta. Kookoskermavaahto jäi tällä kertaa pois, kun tajusin sähkövatkaimeni maleksivan poikaystävän keittiönkaapeissa. Hyvää kakusta tuli silti, vaikka vähän kaljulta näyttääkin...

Viikonloppuja!

8 comments:

  1. Olen ihan samaa mieltä, koodailu on hauskaa, mutta vie yllättävän paljon aikaa! :D Jokaisen viivan, värien, välien ja fonttien pitää olla kohdillaan ja testailuunhan menee aikaa ;) Odotan innolla millaisia uusi projekteja olet saanut päätökseen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, aikaavievää puuhaa se todellakin on! :D Itselle tehdessä on helppo, kun pystyy heti näkemään tykkääkö vai ei ja muokkaaman sen mukaan, mutta toiselle tehdessä menee aina tietenkin aikaa siihen, kun "hyväksyttää" suunnitelmia. Mutta aika palkitsevaa sitten, kun saa ratkaistua jonkin pulman ja palaset loksahtavat kohdilleen! ;)

      Delete
  2. Täällä yksi kiitollinen ja onnellinen projektinteettäjä - olen välillä tosissani ollut huolissani siitä minkä niskakrampin saatkaan kun koko ajan varmaankin istut koneella...! Uskon ja tiedän että se osio siinä hommassa ei ole niitä kaikkein piristävimpiä... :D Ihana kun kuitenkin teit, kiitos <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, nää koodailujutut on myös hyvä "tekosyy" mulle käydä hierojalla vähän useammin ;) Ja yksin koneella nököttäminen on vain yksi huono puoli monien hyvien puolien joukossa! Näitä on kyllä niin superkiva tehdä! :)

      Delete
  3. Kiitos superhyvästä työstä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos itsellesi ihanasta yhteistyöstä!

      Delete
  4. Voi raakakaaku! Sitä tarskin saada taas, en vaan ole vielä koskaan leiponut. Täytyy kunnostautua, ne kun on ihan intohimo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raakakakut on kyllä niin hyviä, mutta valitettavan harvoin jaksan niitä itsekään tehdä! Kannattaa tsekata tuo Virpin ohje, se on tosi helppo ja nopea, eikä tarvitse mitään "kummallisia" aineksia! (Banaania, mustikoita, kookosöljyä, pähkinöitä, taateleita, vaniljaa, kaardemummaa, hunajaa ja kookosmaitoa)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved