My kind of perfect day

29/04/2015Aloin eräs päivä miettimään, millaisista elementeistä oma täydellinen päivä koostuisi.

Aamuun haluaisin herätä hyvinnukutun yön. Aamu olisi rauhallinen, siihen sisältyisi vähän hauvan rapsuttelua ja herkullinen aamiainen. Aamiaisen yhteydessä luettaisiin päivän lehtiä tai katsottaisiin suosikkitelkkasarjoja, ja juotaisiin monta kuppia kahvia pyjamanhousuissa.

Kun aamuaskareista olisi selvitty, olisi kiva vaellella hetki kaupungilla. Mieluiten aurinkoisessa säässä, Etelä-Helsingissä. Päivään kuuluisi tietenkin myös lounas- tai kahvitteluhetki jossakin ihanassa kahvilassa, jonka jälkeen jatkaisin kukkakaupan kautta kotiin.

Illalla kokkailisin useamman ruokalajin menun kaikessa rauhassa, ja illallinen nautittaisiin lempipunaviinini kanssa. Päivän päätteeksi nukahtaisin hymy kasvoilla, puhtaiden lakanoiden keskellä, hauvan tuhistessa jaloissa.

Tämän pohdiskelun tuloksena tajusin, että itseni iloiseksi tekevät asiat ovat aika simppeleitä. Huomasin myös, että olen ripotellut näitä jokaiseen päivääni, niin arkeen kuin juhlaankin. Vaikka päivä olisi muuten kuinka huono tahansa, yritän aina sisällyttää siihen jotain pientä spesiaalia. Kuvituksena lähiaikojen täydellisiä hetkiä Instagramiin ikuistettuna.

Mistä teidän täydellinen päivä koostuisi?

4 comments:

 1. Kuulostaa hyvältä. Aikalailla samankaltaisia juttuja kuuluisi munkin täydelliseen päivään. Lisäyksenä vielä onnistunut sali- tai juoksutreeni niin ai nam :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joku kiva urheilujuttu koiran kanssa lenkkeilyn lisäksi sopisi kyllä täydelliseen päivään hyvin!

   Delete
 2. Mäkin pohdin joku aika sitten, että mikä olisi mun täydellinen loma ja mikä olisi täydellinen vapaapäivä. Aika samanlaisia juttuja myös mulla, eli välillä on aivan ihana tehdä niitä ihan perusjuttuja, fiilistellä kaikessa rauhassa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Arkivapaissa ja lomapäivissä on parasta se, että saa ihan rauhassa mennä ja tehdä, eikä tarvitse koko ajan katsella kelloa. Perusjutut on kyllä parhaita :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved