Take away lunch from Hoku

27/04/2015

Tänään viettelen minilomani viimeistä lomapäivää. Arkivapaat ovat nykyään ihan superharvinaista herkkua, mutta joka kerta sellaisen sattuessa kohdalle yritän ottaa siitä kaiken irti ja tehdä asioita, joita työpäivänä en ehtisi.

Yleensä tämä tarkoittaa kahviloissa käymistä ja lounaasta nauttimista ravintoloissa, jotka ovat toimistolta liian kaukana.Vähän aikaa sitten hoitelin työhön liittyviä asioita Punavuoressa, ja siellä ollessani kävin samalla hakemassa lounasta Hokusta. Se on yksi niistä paikoista, johon en tavallisena työpäivänä ehdi, vaikka kovasti haluaisin käydä siellä useammin. Koska ravintola on niin pieni, päätettiin napata sieltä lounas mukaan ja suunnata kotiin sitä syömään.Annoksiksi valikoituivat smoked salmon -salaatti sekä lämmin salmon teriyaki. Molemmat maistuivat taivaalliselle, ja mikä parasta, molemmat annokset maksoivat alle 15 euroa kappale! Tällaista hinta-laatusuhdetta kaipaisi useamminkin.

Salaatista löytyi lohen lisäksi vihersalaattia, avokadoa ja rapeaa punajuurta, avokado-wasabikastikkeen kanssa (11 euroa!). Toisesta annoksesta löytyi puolestaan lohta triyaki-kastikkeella, riisiä, pikkelöytyjä vihanneksia ja vihersalaattia (hinta 13 euroa!).

Yumm...Hoku
Merimiehenkatu 18
Helsinki

2 comments:

  1. Ah, rakastan Hokua ja varsinkin näitä annoksia <3 Todella hyvä hinta-laatusuhde tosiaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoku on kyllä mahtava! Harmi, ettei se ole lähempänä niin ei pääse niin usein lounaalle kun haluaisi!

      Delete

© Happy daysAll rights reserved