Thank god it's finally Friday the 13th

13/02/2015

Luojille kiitos, että on perjantai 13. helmikuuta.

Toisille tämä päivä voi olla kammotuksen aihe, mutta itse olen odottanut tätä tammikuusta lähtien. Paitsi että tänään on perjantai (jee viikonloppu!) SEKÄ palkkapäivä, niin tänään päättyi oman työhistoriani suurin projekti, jossa toimin projektipäällikkönä. Viimeinen kuukausi onkin mennyt aika kiireisesti ja valehtelisin, jos sanoisin etten ole stressannut.

Välillä on myös tehnyt mieli vähän itkua vääntää, kun on väsyttänyt jokaöisistä kymmenen tunnin yöunista huolimatta.Mutta nyt se on ohi, ja voin taas keskittyä vähän muihinkin juttuihin.

(Esimerkiksi siivoamiseen - on ollut havahduttavaa huomata, että tietyn pisteen jälkeen myös minusta, siivousnarkomaani numero ykkösestä, tulee se hällä väliä tyyppi, jonka ovella tulee kirjaimellisesti koiran kokoisia pölypalloja vastaan, pinnat täyttyvät siihen jääneistä tavaroista ja jonka likaiset astiat likoavat tiskialtaassa neljättä päivää.)

Palkinnoksi selviytymisestäni ja onnistuneesta projektista, ostin jaloleinikkejä ja tulppaaneja. Ostin myös Sara Karlssonin ja Pia Sievisen Hyvän elämän anatomian. Ja ostinpa myös yhden omenasiiderin!Sara Karlssonin Sara K -blogi oli päivittyessään yksi suosikkejani. Se tuntui aina osaavan kertoa oikeat sanat oikeaan aikaan. Muistan edelleen kun Sara kirjoitti postauksen "I love to love". Luin sen uudellen ja uudelleen, nyökyttelin ja tunsin oloni seesteiseksi. Tai kun hän kirjoitti, että "maailman perusvire on positiivinen" ja totesin, että no niin onkin. (Tämän Sara ja Pia muistavat kertoa myös uudessa kirjassaan)Työkiireiden (olivat tehtävät sitten miten mielenkiintoisia kuinka) vuoksi elämästä on puuttunut lähiaikoina tietynlainen sophrosyne, mutta toivon sen löytävänsä tiensä elämääni taas pian. Tämä kirja pitkien yöunien, rauhallisten aamujen ja leikkokukilta tuoksuvan kodin lisäksi toivottavasti auttaa prosessissa.

"Vaikka tavoittelemme elämäämme kohentaaksemme usein tarkasti määritelyjä etappeja - tiettyä elintasoa, fyysistö kuntoa, työtä tai toivomamme kaltaisia ihmissuhteita - kokemuksemme elämästä muodostuu ennen kaikkea tavallisista päivistä, tunneista, minuuteista."

Ihanan tavallisen ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! ♥

6 comments:

 1. Onpa kauniita kuvia! :) Ja olet varmasti kukkasi ansainnut! Tuo kirja kiinnostaisi kovasti, pitää mahdollisesti hankkia se omaankin hyllyyn :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emmi! :) Ja ehdottomasti suosittelen kirjaa, siinä on kauniita ajatuksia kauniisti kirjoitettuna. Laittaa ajattelmaan hyvällä tavalla.

   Delete
 2. Kiitos kauniista postauksesta! Pysy aina Emminä ja nauti tulevasta keväästä ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara sinulle puolestaan kauniista kirjasta! Ihanaa kevättä myös sinulle! :)

   Delete
 3. ...sulle mun Ida piti kirjoittaa, että pysy aina Idana, mutta eka kommentoija Emmikin on toki parhaimmillaan ollessaan tosi Emmi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juurikin näin :) Jokainen on paras omana itsenään!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved