My very basic winter outfit

19/02/2015

Yksi asu per puolivuotinen, aika impressive tahti, eikö olekin?

Vaikka pukeutuminen ja vaatteet kiinnostavat, ei tästä blogista kyllä asublogia saa tekemälläkään :D

Tässä nyt kuitenkin asu, joka oikeastaan kattaa koko tämän talven pukeutumiseni. Ihailen ihmisiä, jotka saavat talvipukeutumisestaankin monipuolista. Kuluneen projektin tiimoilta muun muassa selasin kaikki Jonnan asu-postaukset. Jokainen talviasu näytti erilaiselta toisistaan, vaikka samoja elementtejä niissä näkyikin.

Itsehän olen huidellut menemään tässä mustassa villakangastakissa koko talven. Ostin sen alkutalvesta täydentämään talvista työpukeutumistani (en ole koskaan omistanut mustaa pitkää villakangastakkia), joten ehkä osa käyttömäärästä selittyy vielä kuherruskuukaudella tai vastaavalla höpölöpöllä.
takki Marks & Spencer
housut Dr. Denim
kengät Nike
pipo H&M
hanskat Global
cluth Massimo Dutti

Kuvissa ei näy, mutta myös takin alla olevat vaatteet ovat olleet toimistopäivinä aika toisiaan toistavia. Kuvaushetkellä päällä oli Massimo Duttin valkoinen silkkipaita sekä Filippa K:n laivastonsininen kashmir-neule. Työpäivien välillä neuleen väri on vaihtunut, alla oleva paita toiseen valkoiseen silkkipaitaan ja välillä olen repäissyt laittamalla mustien housujen sijasta paksut mustat sukkikset ja mustan kynähameen.

Pipo on päässä lähes päivittäin työmatkoilla. Katsokaas luonnonkiharat ja yhtään kostea ilma eivät ole hyvä yhdistelmä. Eevan esittelemä ongelma on tuttu tässäkin päässä...

Alkuvuoden karseiden loskakelien jälkeen olen siirtynyt kevätkenkiin vähänkin epäilyttävillä keleillä, sillä kaupungin suolattu katuloska lähes pilasi nahkaiset biker-bootsini. Niket ja Converset on nyt vaan niin paljon helpompi puhdistaa (ja aika mukavat jalassakin). Toimistolla onkin sitten hypätty kymmensenttisiin Hennesin nilkkureihin, jotka hankin nimenomaan toimistokengiksi. Ovat kuitenkin yllättävän hyvät jalassa ja toimineet hyvin myös muun muassa ystävänpäivän dinnerdeiteillä pitkin kaupunkia!

Että sellaista. Onko muita, joilla on samoja jumittumisen ongelmia talviaikaan?

4 comments:

 1. ihana clutch !! ja mun mielestä ei arkipukeutumisen tarviikaan olla mitään muotishowta koko ajan, vaikka itselläkin usein käy mielessä että jooooo-o harmaa takki ja mustat nilkkurit on mun päällä jo aika nähty :D

  ihana lueskella sun blogijuttuja <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta puhut, ei tarvitse olla kummoista showta päivästä toiseen! Itse tietenkin kiinnittää huomiota samoihin vaatteisiin päivästä toiseen, mutta muut eivät varmaan ole edes tajunneet, että minäkin olen kolme kuukautta pyyhkinyt samalla takki + huivi + pipo -combolla menemään :D

   Ja kiitos, on taas kiva kirjoittaa! :)

   Delete
 2. Voi kiitos vaan, itsestäni taas tuntuu että asut toistavat ihan samaa kaavaa :D Mikä ihana väripilkku olet katukuvassa noiden pinkkien Roshejen kanssa, niin herkut! Ja tosi hyvännäköinen takki, kivan ryhdikäs. Mulla ainakin syntyy aina kuherruskuukausi uusien takkien kanssa ja tunnun jymähtävän samaan aina pitkäksi aikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, vaikka siellä taisi muutamassa asussa olla sama takki peräkkäin, niin itselläni tuli ainakin varsin vaihteleva kuva! :) Tuo takki on ollut kyllä ihan huippu ostos, juuri ryhdikäs ja samalla tarpeeksi simppeli. Ihanuudestaan huolimatta joutaisi jo kesäsäilytykseen... ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved