On my wishlist

15/05/2014


Paita Mango // ballerinat French Sole //
rannekorut Monica Vinader // shortsit Mango // housut Zara


En ole vähään aikaan ehtinyt ajatella kovinkaan vaatteita tai ylipäätänsä mitään liian kepeää - päässäni on pyörinyt sellainen kaaottisten ajatusten sekamelska, että itseänikin on hieman hirvittänyt. Tästä syystä myös blogi on ollut vähän hiljaisemmalla, paperipäiväkirjassa sen sijaan kynä on sauhunnut. (Aloin kirjoittamaan paperipäiväkirjaa taas uudelleen viime kesän lopussa - yhtä toimivaa kuin terapia, mutta reilusti halvempaa. Lisäksi saan samalla ylläpidettyä käsinkirjoitustaitojani tässä QWERTY-maailmassa!)

No, ne hömppäjutut joita olen ehtinyt miettimään, ovat kuitenkin olleet varsin kesäisiä. Itse en välitä väreistä sen suuremmin kesäisinkään, mutta sen sijaan huomioni kiinnittyvät kaikkiin erilaisiin kuvioihin - tästä todisteena muun muassa nämä pöksyt sekä tämä bomberi.

Tässä välin myönnettäköön, että tuo Mangon paita ei ole enää vain toivelistallani, vaan kävin sen viime viikolla myös ostamassa. Raikas paita kipusi heti mielikuvitteelliseen capsule wardrobeeni, ja paita on päässyt noin viikon mittaisella taipaleellaan jo yrityksemme vuosijuhlaan, äitienpäivän kakkukahveille ja ravintolaillalliselle, Justin Timberlaken keikalle (kyllä, maailmastani tuli täydellinen maanantai-iltana, kun yli kymmenen vuotta kestänyt JT-fanitukseni koki huippunsa ja pääsin sheikkaamaan Justinin kanssa pebaa Rock your bodyn tahtiin!) sekä ihan toimistolle. Ikäänsä nähden paita onkin siis ollut jo varsin kustannustehokas!

Millaisia juttuja teillä on mielessä näin kevään vaihtuessa (toivottavasti pian) kesään?

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved