Hot weather office look

22/05/2014Olen ollut aivan innosta pinkeänä tällä viime aikoina, kun kesä näyttää vihdoin saapuneen! Ulkona tuoksuu kesä, iltalenkilläkään ei tarvitse enää ylimääräisiä villakerroksia ja jopa sadesäällä ilma tuntuu lämpimältä (ja superraikkaalta)!

Hommassa on vain yksi pulma: mitä ihmettä sitä laittaisi toimistolle päälle? Vapaa-ajalla pukeutumisen kanssa ei ole ongelmia, mutta työpaikalla pitäisi huomioida niin pukukoodit, vaatteiden mukavuus (jaksaako istua niissä koko päivän) sekä lämpötila sekä sisällä että ulkona - uudella toimistollamme ei tuo ilmastointi vielä ihan täydellisesti toimi (Sanna, terveisiä vaan rakentajalle! ;)), joten koskaan ei voi tietää millainen lämpötila sisätiloissa kohtaa.

Alkuviikosta kaivelin talvisäilytyksestä keveämpiä vaatteitani pohtiessani tulevien päivien office lookia. Ilo oli suuri, kun käteeni tarttui maailman paras raidallinen kynähame, luottokolttuni jo monen vuoden ajan!

Sukkahousuja en kyllä suostunut pukemaan ylleni, luki pukukooodissa vaikka mitä. (Veikkaan, että koodia on ollut kirjoittamassa useampi mies. Tai nainen, joka ei koskaan käytä hameita.) Aika kalpealta nuo jalat kyllä näyttivät, joten ehkä olisi taas aika sivellä hieman päivettävää voidetta kinttuihin...

Mitä ihmettä te puette yllenne toimistolle hellesäällä? Vinkkejä otetaan vastaan!

4 comments:

 1. Näin miehenä ihmettelen tuota sukkahousujen käyttämisen vaikeutta. Niitähän on vaikka kuinka ohuita, joten veikkaisin että aika paljon mukavampi vaihtoehto on tuo mekko ja ohuet sukkahousut kuumalla ilmalla, kuin miesten asiallinen puku. Tuo puku kun pitää vähänkin virallisemmissa tilaisuuksissa olla tumma, kuumuuden maksimoimiseksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sukkahousut ovat mielestäni vain kovin kovin epämukavat, alkavat ahdistaa kun niissä on koko työpäivän ollut. Mutta en todellakaan väitä niitä epämukavemmiksi kuin miesten puku - jaan sympatiaa joka päivä toimistolla niille, joiden pitää pitää pukua päivästä toiseen! Itse en tee tällä hetkellä asiakastyötä lainkaan (olen siis kaiket päivät toimistolla työkavereiden kanssa), mutta jos kävisin jossain edustustehtävissä, niin silloin kyllä laittaisin sukkahousut mukisematta :) Kahdeksan tuntia paikallaan istuessaan ne vain tuntuvat kovin turhilta...

   Delete
 2. Hahhah! :D Myös rakentajan omalla toimistolla on aikamoinen lämpö, ilmastointi elää jotain omaa elämää! Oma tuuletin vain mukaan töihin! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehehe :D Täytyykin alkaa välittää omalle tiimille näitä rakentajan suosituksia :D Oma propelli mukaan maantantaista lähtien!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved