Okay, let's do this

20/05/2014Aloitan taas kerran pohdiskelemalla sitä, miten harvoin blogini onkaan päivittynyt viime aikoina. Mutta tiedättehän ne hetket, kun elämässä tapahtuu yhtä ja toista samanaikaisesti niin, että yksinkertaisesti ei ehdi? Minulla on viimeisen kuukauden aikana ollut vähän tuollaista, töissä pitää (positiivisella tavalla) kiirettä ja töidenkin ulkopuolella on ollut sen verran kaikenlaista, että aika ja energiat eivät vain ole riittäneet blogin päivittämiseen.

Mikä on kyllä harmi, koska on minulla ollut tätä vähän ikävä!

Olen lähes surullinen sekä uuden kamerani että tietokoneeni puolesta siitä, miten vähäiselle huomiolle ne ovat jääneet lähiaikoina. Kamera on toiminut lähinnä lehtipainona ja uusi Maccini välineenäni Mad Men -maratonien suorittamiseen.Sen takia päätinkin tehdä vähän pieniä muutoksia tämän bloggailun suhteen! Elämässäni on kyllä tämän kaiken hässäkänkin keskellä vaikka mitä kivaa, joka olisi kiva jakaa täälläkin - nämä jutut vain harmikseni jäävät usein ajatukseni tasolle, koska en keksi niistä mitään "kunnollista" postausta. (Sen sijaan olen napannut niistä jutuista kuvan Instagramiini.)

Ja mielessäni kunnollinen postaus on tähän mennessä tarkoittanut ainakin neljää erilaista kuvakulmaa sekä jotain fiksunoloista tekstiä aiheeseen liittyen. Olen aina vierastanut jostain syystä lyhyitä yhden kuvan postauksia, vaikka tykkään niitä selailla kyllä muiden blogeissa. Nytpä kuitenkin päätin: voin tänne omaan blogiini lisäillä juuri niitä asioita kuin haluan - kuka muka määrää, että jokaisen blogipostauksen on oltava kuin mikäkin editoriaali? Tästä lähtien siis tavoitteenani on päivitellä useammin, mutta ehkä hieman lyhyemmillä jutuilla.

Ja tietenkin samalla toivon, että teikäläisiä ei tällainen muutos haittaa!

Tämän postauksen kuvissa ei ole juurikaan mitään uutta eikä jännittävää: tässä teen vähän töitä ruokapöytäni ääressä, juon sitruunavettä ja koira istuu ikkunalaudalla vahdissa. Mutta voi että, olipa kiva ottaa pitkästä aikaa ihan merkityksettömiä kuvia!

11 comments:

 1. Kuulostaa hyvältä (:

  ReplyDelete
 2. Minä tein kuule joitakin aikoja sitten hieman samanlaisen päätöksen oman blogini kanssa. Enemmän juttuja arjesta, vaikka mitään erikoista ei olisi tapahtunutkaan. Yritän vielä oppia siihen, että postaukset voisivat olla lyhyempiäkin tai kuvapainotteisia. Eli lämpimin ajatuksin minä ainakin otan nämä muutokset tässä blogissa vastaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, mukava tietää että en ole ainoa tämän "ongelman" kanssa! :)

   Delete
 3. Ei ressiä postauksista! :) lyhytkin postaus tai yksittäinen kuva voi kertoa paljon. Arjen pienet pilkahdukset ovat juuri niitä parhaimpia aiheita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lauris, tämä oli kiva kuulla! :)

   Delete
 4. Ei haittaa kyllä ollenkaan tää muutos :) Itse välillä en edes jaksa keskittyä lukemaan tekstejä ja nautin ihan yhtälailla kivoista kuvapostauksista, lyhyistä tai pitkistä sekä sitten enemmän ajatuksella kirjotetuista "kunnon" postauksista !

  Tässäkin postauksessa kyllä superkauniit kuvat :)

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maria! :) Muun muassa sun blogissa olenkin näitä lyhyempiä/vähemmän tekstiä sisältäviä postauksia ihaillut! Välillä on kiva kirjoittaa pitkästi ja asiaa, mutta aina ei siihen vain ole kykeneväinen... :D

   Delete
  2. :) hih, kiitos ihana !
   Mulla kyllä jotenkin kans rima kirjoittaa pitkiä tekstejä on kauheen korkealla kun en omaa Eeva Kolun kirjoituslahjoja :D

   Delete
  3. Hehe, sama! Ne lahjat jos omaisin, niin en muuta tekiskään kun kirjoittelis! :D

   Delete
 5. Amen! Olen pohtinut tis-mal-leen samaa. Miksi tehdä harvoin maratonmittaisia postauksia, kun voisi tehdä useimmin kevyempiä toteutuksia? Aion varmasti siirtyä samaan, madaltaa kynnystä ja uudistaa blogia vähän muutenkin. Monella taitaa nyt olla jonkinlaiset muutoksen tuulet ja samat ajatukset meneillään. Ei siis haittaa, vaan kannustan! Pääasia, ettei ainakaan lopeta sen takia, ettei ole koko ajan maailmoja syleilevää raportoitavaa. Jo yksikin kaunis kuva inspiroi ja täältä niitä löytää. :)

  ReplyDelete
 6. Ei haittaa yhtään, kiva jos kirjoitat useammin!

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved