#pizzatimeexcellent

28/03/2014
Tykkään viettää arkena rauhallisia koti-iltoja (introvertti kun olen), mutta parhaita iltoja ovat kyllä ne, joissa yhdistyvät ystävät, viini ja ruoka. Kuten kerroin aikaisemmassa onnellisuutta käsittelevässä postauksessani, olemme nykyään pyrkineet Helsinki-tyttöjeni kanssa näkemään entistä useammin myös viikonloppujuhlien ulkopuolella. Työviikot tuntuvat paljon mielekkäimmiltä, kun niitä täyttää naurulla ja iloisilla hetkillä. Tällä viikolla kävimme syömässä liuskoja Erottajan Skifferillä ja juonimassa muun muassa tulevan kesän lomamatkaa.

(Elokuu, tule jo! Tai älä tulekaan, sillä se tarkoittaisi kesän jo lähes menneen... Mutta onpa ihanaa, kun kesän loppumisessakin on jotain positiivista.)
Tällä viikolla on kyllä ollut paljon muutakin kivaa tekemistä - illat ovat olleet niin vauhdikkaita, että tämäkin postaus on ollut luonnoksissa jo tiistaista lähtien! Olen muun muassa urheillut paljon, kokkaillut, käynyt asuntonäytöissä, katsonut hyviä elokuvia sekä ihan vain nauttinut näistä kauniista kevätpäivistä. Itse olen ollut positiivinen läpi talven, mutta on ollut ihana huomata, miten muutkin ihmiset ovat alkaneet hymyilemään kesän lähestyessä yhä leveämmin.

Aivan ihanaa, positiivista ja kaikinpuolin yltiöpositiivista perjantaita ja viikonloppua kaikille!

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved